fbpx

A kosár üres!

Fel
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Intenzív és pasztellszínek elérése tiszta pigmentek használatával

2021-03-22 @ 11:00 de. - 4:00 du. CET

EGY ÚJ TAPASZTALAT A HAJFESTÉS VILÁGÁBAN
A Selective Professional the PIGMENTS innovációja, amellyel személyre szabhatod a színmegváltoztató szalonszolgáltatásaidat. Megismered a sokoldalúan felhasználható hajszínt változtató rendszert, amely más professzionális termékekkel együtt alkalmazható, hogy egy új hajfestés jöjjön létre.
Elsajátíthatod a koncentrált tiszta pigmentek teljes portfólióját és az összes felhasználási lehetőséget. Bármilyen típusú, természetes és festett hajhoz, különféle színek és árnyalatok létrehozásához, a nem kívánt színárnyalatok semlegesítésére, a csillogó hatás visszanyeréséhez, a hajszín élénkségének két szín megváltoztatás közötti fokozásához, valamint ahhoz, hogy a haj hihetetlenül egészséges, lágy és fényes legyen.

Egyedülálló lehetőség, amivel a színek végtelen variációját teremtheted meg, tökéletesen egyedi hajszíneket teremtve így a vendégeidnek.
Azoknak, akiknek az inspiráció mellett fontos a tudatos, precíz termék felhasználás, ami megalapozza az új CROMO COLOR festés technikát.

Időpont:
2021. március 22. hétfő
10.00-15.00

Helyszín:

Selective Professional Academy, 1119. Budapest, Nándorfejérvári út 40.

Részvételi díj csomagvásárlás nélkül: 18.000,-

Csomag ára belépőjeggyel: 41.860,-

Vásárlási információk:
Az oktatás előtti kezdőcsomag megvásárlása esetén az oktatás ingyenes!
Csomag nem megvásárlása esetén az oktatás ára 18.000 Ft

 

Részvétel feltételei:
A kezdőcsomag megvásárlása 10 nappal a szeminárium előtt feljogosít arra, hogy a továbbképzésen ingyenesen vegyél részt!
Kérjük vedd figyelembe, hogy a vírushelyzetre vonatkozó szabályozás értelmében, a továbbképzésen maximum 10 fő vehet részt.
A helyeket a BEFIZETÉSEK, ILLETVE A KEZDŐCSOMAGOK MEGVÁSÁRLÁSÁNAK SORRENDJÉBEN biztosítjuk, nem pedig a jelentkezések sorrendjében!

A részvételi díjat, illetve a továbbképzéshez társított kezdőcsomagot legkésőbb 10 nappal a képzés előtt kell megvásárolni!
A továbbképzés minimum 8 fő jelentkezése esetén kerül megtartásra, illetve a járványügyi helyzetre tekintettel az aktuális hatósági korlátozások betartása mellett.
– A maszk használata az egész szeminárium alatt kötelező.
– A termet a szeminárium kezdete előtt ózonos fertőtlenítővel kezeljük.
– A kézfertőtlenítéshez szükséges eszközöket biztosítjuk.
A szervező fenntartja a jogot a tanfolyam egyoldalú lemondására, illetve az időpont módosítására, melyet köteles a tanfolyam kezdete előtt minimum 7 nappal a jelentkezők felé írásban jelezni.
A továbbképzés előtt 7 munkanappal van lehetőség a jelentkezést módosítani, másik időpontra átfoglalni.

Részletek

Dátum:
2021-03-22
Időpont:
11:00 de. - 4:00 du. CET
Esemény kategória:

Helyszín

Selective Professional Academy
Nándorfejérvári út 40.
Budapest, 1119 Magyarország
+ Google Térkép

Reset Password