fbpx

A kosár üres!

Fel
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Keltsd életre a tökéletes szőke árnyalatokat

2019-05-19 @ 12:00 du. - 6:00 du. CEST

10000HUF

 Lépd a szőkítés határait a Selective Professional szőkítő termékeinek, és professzionális hajfestékeinek segítségével!

IDŐPONT:
2019.05.19. 10.00 – 16.00

HELYSZÍN:
Selective Professional Academy
1119. Budapest, Nándorfejérvári út 40.

AZ OKTATÁS ÁRA:
early bird jegy április 10-ig: 10.000 HUF
április 11-től 13.000 HUF

Az oktatáson minden résztvevő saját modellen dolgozik, kérjük gondoskodj modelledről!

Annak érdekében, hogy mindenki kényelmesen tudjon dolgozni, limitált számban, maximum 12 fő számára tudunk gyakorlati lehetőséget biztosítani. A helyek kiosztása jelentkezési sorrendben történik.

Szőkítés 100% biztonság mellett? Tökéletes szőke árnyalatok elérése csupán hajfesték használatával? Képzésünkön megismertetünk Téged a különleges szőkítő, illetve festési technikákkal melyek segítségével maximális biztonság mellett készítheted el Vendéged számára a tökéletes szőke frizurát.

Az oktatáson Muzsik Edina és Muzsik Tibor, a Selective Professional művészeti vezetői fogják bemutatni a legújabb technikákat, az ő segítségükkel, valamint demo modellek bemutatásával segítünk, hogy hasznos ismereteket szerezhess a legújabb trendekről. Edina lépésről lépésre mutatja be a szőkítés minden részletét szőkítő porok, valamint hajfesték használatával, míg Tibor tökéletes vágási technikákkal teszi még varázslatosabbá az elkészült frizurákat.

 

Legyél a szőkítő eljárások mestere!

Nyújts olyan egyedi szolgáltatást Vendégeid számára, amivel kitűnsz a tömegből. Alkosd meg a kívánt színárnyalatot maximális biztonság és ápolás mellett, így biztos lehetsz abban, hogy Vendéged még hosszú ideig hűséges Vendéged marad. A Selective Professional Decolorvit termékcsaládja átfogó megoldást kínál a tökéletes szőke árnyalatok eléréséhez minden hajtípus számára, maximális védelem és ápolás mellett, akár 9 árnyalattal világosabb szín eléréséhez is!

 

Tökéletes szőke hajszín hajfestékkel? Mindez lehetséges!

A szuperszőkítők speciális hajfestékek, amelyek nagyfokú világosításhoz is alkalmasak. Semlegesítik a sárga színhatást és csillogóvá varázsolják a szőke hajszínt. Az 5. színmagasságtól vagy annál világosabb alapszínektől kezdve biztosítják a színskálában meghatározott eredményt. 45 perc alatt 4-5 árnyalatot képesek világosítani.

Az oktatásunkon akülönböző szőkítő technikákat bemutató modelleken keresztül mutatjuk be lépésről lépésre, amit a délután folyamán résztvevőink saját modelljeiken is kipróbálhatnak. Megmutatjuk, melyek azok a vágás technikák, amik nem csak a legtökéletesebben emelik ki a szőke különböző árnyalatait, de maximálisan illeszkednek a Vendég arcformájához, és személyiségéhez is. Minden szükséges elméleti információt biztosítunk számodra, így könnyű szerrel elsajátíthatod a legújabb technikákat.

Az oktatás ára magába foglalja az egész napos elméleti és gyakorlati oktatást, a kávészünetekben kávét, üdítőt, sós illetve édes aprósüteményeket, valamint szervezett utazási lehetőséget vidéki résztvevők számára.

Olyan tudás birtokába kerülhetsz, amellyel igazán naprakész, és egyedi frizurákat tudsz készíteni vendégeid számára!

Jelentkezni területi képviselődnél, vagy ITT tudsz.

További információkért írj nekünk az iroda@selective.hu e-mail címre, vagy keress bennünket a 06207712074-es számon H-K-Cs 08.00-16.00, Sze-P: 08.00-11.00 között.

Részletek

Dátum:
2019-05-19
Időpont:
12:00 du. - 6:00 du. CEST
Összeg:
10000HUF
Esemény kategória:

Helyszín

Reset Password