fbpx

A kosár üres!

Fel
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

PROFESSZIONÁLIS TECHNIKÁK & SZOLGÁLTATÁSOK – 5 FŐS SZALONTRÉNING

2021-11-07 @ 11:00 de. 5:00 du. CET

Kiscsoportos (5 fős)  SALON BUSINESS képzésünkön a mindennapokhoz szükséges szalon munkával kapcsolatos tanácsokat kapsz. Tanulhatsz a szalontechnikák helyes alkalmazásáról, a termékek rendeltetésszerű használatáról, miközben új termékeket, szolgáltatásokat ismerhetsz meg és próbálhatsz ki. A képzés során elsajátíthatod :

  • a zavaró kozmetikai és direkt pigmentek eltávolítását, azaz a festési alap megteremtését egyszerűen és gyorsan a hajszálak minimális igénybevételével,
  • a legújabb Balayage és Ombre festés technikák valamelyikét Edina irányítása és segítsége mellett
  • egy fólia használatát nem igénylő új, innovatív szabad kezes festés technikát
  • a növényi „szuper food” tartalmú, rendkívül tápláló, ammónia- és PPD-mentes Reverso tartós hajfesték minőségét és a hozzá tartozó tonizálók használatát pasztellszínek eléréséhez.

Továbbá sérült hajú modelleden megmutatjuk, hogyan tudsz szalonodban alkalmazni egy új, gyors, hatékony és nagyon látványos hajszerkezet építő szolgáltatást, ami jelentős plusz bevételhez juttat.

Dátum: 2021.11.07. (vasárnap)

Helyszín: 1034 Budapest, Bécsi út 92. (Muzsik Fodrászat)

Részvételi díj: 25.000,-Ft/fő (a helyek száma korlátozott, a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött)

Oktatóink: Muzsik Edina színspecialista & Muzsik Tibor művészeti vezető

Mit hozz magaddal? Egy modellt, akinek lépésről lépésre elkészül a teljes frizura (diagnosztika, festés, vágás, szárítás, végső styling) és saját szerszámaidat.

 

  A továbbképzés a járványügyi helyzetre tekintettel az aktuális hatósági korlátozások betartása mellett valósul meg. A termet a szeminárium kezdete előtt ózonos fertőtlenítővel kezeljük. A kézfertőtlenítéshez szükséges eszközöket biztosítjuk. A szervező fenntartja a jogot a tanfolyam egyoldalú lemondására, illetve az időpont módosítására, melyet köteles a tanfolyam kezdete előtt minimum 7 nappal a jelentkezők felé írásban jelezni. A továbbképzés előtt 7 munkanappal van lehetőség a jelentkezést módosítani, másik időpontra átfoglalni.

Részletek

Dátum:
2021-11-07
Időpont:
11:00 de. – 5:00 du. CET
Összeg:
25.000,-Ft
Esemény kategória:

Muzsik Fodrászat

Bécsi út 92. Budapest 1034 Magyarország + Google Térkép

Reset Password