fbpx

A kosár üres!

Fel
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Reverso – Ragyogó színek a természetesség jegyében 10.28.

2018-10-28 @ 11:00 de. - 5:00 du. CET

8000HUF

Reverso – Ragyogó színek a természetesség jegyében elméleti és gyakorlati továbbképzés

A világban egyre nagyobb teret hódít a természetesség, az egészséges szemlélet, és nincs ez másként a fodrász-világban sem. Sok Vendég törekszik arra, hogy olyan hajfestéket válasszon, amely nem tartalmaz káros adalékanyagokat, ami környezetbarát, ami maximálisan óvja haja egészségét, miközben 100%-os fedést és csillogást biztosít a hajnak. Ezt a tendenciát követve a Selective Professional megalkotta legújabb, innovatív hajfestékét a Reverso Hair Color-t.

A Reverso nem csak ammónia és PPD mentes, de innovatív Superfood összetevőket is tartalmaz, melyek olyan mélyen és intenzíven táplálják a hajat, amit eddig nem is reméltél.

A Reverso Hair Color egy teljes értékű oxidációs hajfesték, amely a tökéletes fedés mellett garantálja az ápolt, egészséges, puha tapintású és csillogó hajat. Ammónia helyett MEA-t (Monoethanolamine) tartalmaz, melynek köszönhetően nem csak kíméletes, de az illata is kellemesebb. PPD helyett PTD-t (Paratoluendiamine) tartalmaz, amely azonban ugyanazt a hatást garantálja. A Reverso Hair Color egy olajos bázisú hajfesték, amely rendkívül hatékonyan regenerálja és táplálja a hajat. Organikus összetevői mellett olyan különleges mikro pigmenteket tartalmaz, melyeknek köszönhetően extra fényes hajszíneket kaphatunk. A Reverso Hair Color olyan Superfood összetevőket tartalmaz, mint az avocado, a banán, az erdei gyümölcsök vagy a gyömbér. Ezek az összetevők rendkívül sok ápoló anyagot tartalmaznak, igazi organikus elixír a hajnak.

Vegyél részt egynapos oktatásunkon, és ismerd meg legújabb ammónia és PPD mentes hajfestékünket, a Reverso
Hair Color-t! Az elméleti oktatásunon Művészeti Vezetőink, Muzsik Edina és Muzsik Tibor bemutató modelleken keresztük mutatják be a Reverso Hair Color hatásmechanizmusát, működését, valamint minden fontos technikai tudást biztosítanak számodra, melyek segítségével maximális ápolás és védelem mellett alkothatod meg Vendégeid hajszínét.

Gyakorlati oktatásunkon lehetőséged van a kipróbálni a Reverso Hair Color-t, ahol saját modelleden is megtapasztalhatod, milyen ragyogó, extra fényes színárnyalatokat tudsz festeni, a haj teljes körű védelme és ápolása mellett.

Időpont és helyszín:

2018.10.28. 10.00-16.00 (elmélet 10.00-13.00)

Selective Professional Oktató Stúdió

1123. Budapest, Nagyenyed utca 16. II. emelet, 20-as kapucsengő

Belépő:

Elmélet 8.000 HUF
Elmélet +gyakorlat: 15.000 HUF

Ha a gyakorlati oktatáson is szeretnél részt venni, modellről mindenképpen gondoskodj magadnak!

Jelentkezni a Területi képviselődnél, vagy IDE kattintva tudsz!

További információkért írj nekünk az iroda@selective.hu e-mail címre, vagy keress bennünket a 06207712074-es számon H-K-Cs 09.00-17.00, Sze-P: 09.00-12.00 között.

Részletek

Dátum:
2018-10-28
Időpont:
11:00 de. - 5:00 du. CET
Összeg:
8000HUF
Esemény kategória:

Helyszín

Reset Password