fbpx

A kosár üres!

Fel
Események betöltése

« Összes Események

 • Ez az esemény elmúlt.

MEGTELT – Szakmai Svédasztal Egger Tamással

június 13 Egész nap

Tomas Egger újra Budapesten

 

Június 13 -án 10.00 órai kezdettel „A fodrász szakma svédasztalos kínálatával” várja az érdeklődőket Egger Tamás és rendkívüli tudástára. A Hair Academy helyszínén megrendezésre kerülő összejövetelen egy könnyed, svédasztalos ebéd mellett Tamás ismerteti és bemutatja a Tudatos Kurzusok tartalmát, felépítését és merően új oktatási módszerét, ráadásul a piacon egyedülálló termékinnovációval is gazdagabb lehetsz.

Egger Tamás kurzusain Te is elsajátíthatod a tudatos szakmai szemléletet, ráadásul Tamás coach-ként egy fantasztikus átalakuláson is végigvezet. A modulok végére olyan szakmai tudásra tehetsz szert, amely alapján számodra megszűnnek a korlátok, nem lesznek megvalósíthatatlan feladatok. Az Egger féle módszerrel a szakmai tudásoddal párhuzamosan, az egyediséged és önbecsülésed is új szintre fog emelkedni.  

Egger Tamás fiatalon kezdett versenyezni, majd miután elnyerte a magyar bajnoki címet, külföldön is meg akarta mérettetni magát. 1980-ban Svédországba költözött, ahol hamarosan a svéd királyi család fodrászcsapatának tagja és svéd bajnok is lett. Folyamatosan képezte magát: részt vett a londoni, Los Angeles-i, San Francisco-i és chicagoi mesterkurzusokon. Visszatért Svédországba, megismerte a Pivot Point hajvágási rendszert és úgy döntött megreformálja az oktatást. Tanári diplomát szerzett és saját rendszerszemléletével, egyéni módszereivel és látásmódjával kurzusokat indított. Ezek adták a később lefektetett EFG oktatási rendszer alapját.  

A sikeres EFG projekt és 8 év eltelte után, teljesen új koncepcióval és tudás közvetítési módszerrel, Egger Tamás újra elindítja moduláris Tudatos Kurzusait Magyarországon. Módszere

Svédországban mind az állami, mind a magán oktatási rendszerben egyaránt kiemelkedően hatékonynak bizonyult a fodrászok szakmai képzésében. Bizonyíték erre, hogy Tamás tanulói ma Svédország legigényesebb szalonjainak vezető fodrászai.    

 

Helyszín: 1119 Budapest, Nándorfejérvári út 40. (Hair Academy)

Dátum: 2022.06.13. (hétfő) 10.00

Részvételi díj: 8.000 Ft, mely tartalmazza:

 • welcome drink-et
 • könnyed, svédasztalos ebédet
 • minden szakmai kérdésedre a választ

+ AJÁNDÉK: ÚJ márkafüggetlen termékinnováció!

 

    Várlak sok szeretettel és elszántsággal!          

 

 

 

Jelentkezés

  Személyes adatok

  Számlázási cím

  Megjegyzés

  Nem vagyok robot

  A férőhelyek száma korlátozott, ezért helyet fenntartani nem tudunk, az csak a teljes összeg, vagy 4.000,-Ft foglaló megfizetésével válik véglegessé. Foglaló fizetése esetén a fennmaradó összeget legkésőbb a rendezvény kezdetéig szükséges rendezned. A teljes összeget, vagy a foglalót online bankkártyával, vagy banki átutalással is teljesítheted.

  Részletek

  Dátum:
  június 13
  Összeg:
  8000,-Ft
  Esemény kategória:

  Szervező

  Selective Professional
  E-mail:
  iroda@selective.hu

  Selective Professional Academy

  Nándorfejérvári út 40.
  Budapest, 1119 Magyarország
  + Google Térkép

  Reset Password