fbpx

A kosár üres!

Fel
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Színek játéka mesterfokon II.

2020-04-19 @ 12:00 du. - 4:00 du. CEST

8000Ft-tól
free_foil_szeminarium

Ha tavasz, akkor végre jöhetnek a színek! 💛🧡💜💙💚❤️
Szeretnéd megtanulni a legtrendibb festéstechnikákat?

Ha igen, akkor ott a helyed a Selective Professional „A SZÍNEK JÁTÉKA MESTERFOKON II.” szemináriumán, lépj be velünk a hajfestés új dimenziójába az újragondolt balayage, ombre, árnyalás „free hand” technikákkal! Bemutatjuk a Selective Professional egyedülálló innovációját, a #FREEFOIL-t, ami egy speciális adalékanyag különböző festési & szőkítési „free hand” technikákhoz, és egészen biztos, hogy Te is imádni fogod!Értelmezzük együtt a metódusok és formák jelentését, és alakítsuk ki az ehhez megfelelő színvilágot!
Az oktatás fő üzenete a szabadkéz technika megvalósítása a mindennapokban speciális vágástrendekkel.

COLOR & CUT szeminárium by Muzsik Edina & Muzsik Tibor – A Muzsik testvérpáros a Selective Professional Hungary Kreatív Menedzsment vezetője, egy budapesti luxus-szalon tulajdonosa.
22 éve tevékenykednek a szakmában, Edina a színek, Tibor pedig a vágások, formák világában találta meg önmagát, így duóban verhetetlenek. Életük a szakma, a londoni trendek, a prezentációk, bemutatók világa, Tim Hartley, élő legendával is felléptek már egy színpadon.

Szeretnél picit kiszakadni a megszokott hétköznapi rutinból és egy fantasztikus fodrász közösséggel inspirálódni? Look & Learn képzésünk célja, hogy segítsünk megérteni a trendi festéstechnikák, leválasztások misztikumát és a tökéletes átmenetek, árnyalások, panelfestések titkát szabadkézi technikákkal.
Az árnyalások technikája mesterfokon a Selective Professional Art Team-től, hogy a jövőben ne kelljen tartanod a foltos végeredményektől. A képzésen Neked nem kell dolgoznod, csak figyelned és információkat gyűjteni!

Oktató:
Muzsik Edina & Muzsik Tibor

Oktatás díja:
Normál ár – 12 000 Ft
(az ár tartalmazza korlátlan kávé, tea, édes és sós teasütemények fogyasztást, oklevelet, és a további munkádhoz szükséges 1 db Free Foil terméket.)

EarlyBird ár – 8 000 Ft – 2020-03-20-ig történő megvásárlással

Jelentkezés:
területi képviselőinknél: https://selective.hu/kapcsolat/
Vagy az alábbi adatlapon:
http://eepurl.com/ggDcIj
Telefon: +36 20 771 2074
E-mail: iroda@selective.hu

Részletek

Dátum:
2020-04-19
Időpont:
12:00 du. - 4:00 du. CEST
Összeg:
8000Ft-tól
Esemény kategória:

Helyszín

Reset Password