fbpx

A kosár üres!

Fel

A jelenleg Londonban élő, nyolctagú fodrász családba született Grace Dalgleish 2023-ban a Selective Professional csapatának kreatív igazgatója, amelyre mérhetetlenül büszkék vagyunk.

Kreatív és díjnyertes művész, kurzusokat tartott Ázsiában és Európában különféle márkák képviseletében. Munkássága több vezető magazinban is megjelent, mint például a Rankin, a 10 Magazine, a Creative Head & Hairdressers Journal, hogy csak néhányat említsünk.

Grace szeret kísérletezni, új trendeken dolgozni, érdekes színformákat és ötleteket fejleszteni. Ő az a fajta fodrászmester, aki szereti megszegni a szabályokat, előrébb tolni magát és bárkit, aki körülötte tevékenykedik! Szilárdan hisz abban, hogy minden festék más – és felkészíti a kurzusaira érkezőket, hogy bizalommal forduljon minden Vendéghez, aki belép az ajtón. A hajfestéshez való hozzáállása elsősorban vizuális, és mindig rendkívül technikai jellegű. Grace jellegzetes stílusa a keverékek és egyedi tónusok létrehozásáról szól, de ami a legfontosabb a színekről, amelyeket időről időre újrateremthet.

“Imádok kapcsolatba lépni hasonló gondolkodású emberekkel, az ajtóm mindig nyitva áll, ha csevegni szeretnél, Grace xo”

SZÍNES MŰHELYEK KIS CSOPORTOS WORKSHOPOK KÉTFÉLE STÍLUSBAN ÁLLNAK 2023-BAN RENDELKEZÉSRE, DE MELYIK ILLIK HOZZÁD A LEGJOBBAN?

Gyakorlati műhelyek: Szereted a gyakorlatban is kipróbálni az az aznap tanultakat? Akkor ez a tanfolyam neked szól. Próbáld ki a Grace által megosztott technikákat. Légy magabiztos, és állj készen arra, hogy a megtanultakat a szalonodba továbbvidd.

LOOK & LEARN (Nézz és tanulj) workshop: Lehetőség arra, hogy hátradőlj, lazíts és magadba szívj mindent! Tégy fel annyi kérdést, amennyit szeretnél, miközben csak nézed, ahogy Grace részletesen bemutatja az egész technikát az elejétől a végéig.

Figyeld 2023-ban folyamatosan kommunikációnkat oktatásainkról is, hiszen idén lehetővé tesszük, hogy akár te is részt vehess és gyakorlati tudásanyagot szerezhess a hajfestés mesterétől!

 

Várunk idén Téged is fodrász továbbképzéseinken.

 

Reset Password