fbpx

A kosár üres!

Fel

Hivatalos közlemény Selective Professional Fodrász Partnereink számára!

A COVID19 járvány miatt jelenleg fennálló helyzetre való tekintettel ezúton az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni Benneteket!

  1. Számunkra elsődleges szempont partnereink, valamit kollégáink egészsége, ezért a vírus terjedésének megakadályozása érdekében cégünk a Selective Professional minden tavaszi oktatást elhalaszt. Reménykedünk abban, hogy mielőbb elmúlik a vírusveszély és ott folytathatjuk a közös munkát Veletek, ahol abbahagytuk és sokat találkozunk a későbbiekben oktatásainkon is!
  2. A jó hír, hogy dolgozunk azon, hogy online formában átadhassuk tudásunkat, amint ezek részleteit kidolgoztuk, tájékoztatni fogunk Benneteket!
  3. Képviselő kollégáink egyelőre tovább látogatják partnereiket, így rendeléseket is tudtok leadni náluk. Ha bármilyen kérdésetek lenne, itt megtaláljátok elérhetőségeiket!
  4.  Az áruszállítást képviselőink, csomagküldő szolgálat illetve postai úton oldjuk meg! Raktárunk telefonszáma: + 36 20 771 2061
  5. Amennyiben bármi kérdésetek, vagy kérésetek van, forduljatok hozzánk bizalommal, kollégáink munkaidőben rendelkezésetekre állnak telefonon és minden online felületen.  https://selective.hu/kapcsolat/

Képviselőink látogatását és a megrendelések kiküldését, mindaddig nem korlátozzuk, amíg Magyarország Kormánya erre nem kötelezi cégünket, illetve partnereinket folyamatosan tájékoztatjuk az esetleges változásokról.

Mindenkinek jó egészséget, vigyázzatok magatokra, hogy a kihívás leküzdése után újra találkozhassunk legfőképpen professzionális oktatásainkon!

Selective Professional Csapata

Reset Password