fbpx

A kosár üres!

Fel

DECOLORVIT

Ez az új szőkítési módszer a termékek teljes skáláját kínálja számodra, miközben megfelelően alkalmazkodik a haj normál szerkezetéhez. Minden speciális világosítási és színtelenítési igénynek megfelel, emellett a különféle szolgáltatások és a legújabb divatirányzatok megvalósításához a lehető legkorszerűbb eszközöket adja a fodrászok kezébe.

A teljes kezelés akár 7 színárnyalat világosítását is lehetővé teszi.
Minden technikához, minden előzőleg elképzelt eredményhez és minden hajszerkezethez megtalálható az ideális szőkítő termék.

3 szőkítő készítmény és 4 színtelenítő oxidáló gél-emulzió áll rendekezésre a kimagaslóan biztonságos és egyszerű használathoz:

DECOLORVIT Plus – szőkítőpor az erős és gyors szőkítéshez

DECOLORVIT Scalp – fejbőr kímélő szőkítőpor vékonyszálú hajra, teljes kontrollal

DECOLORVIT Nova – ultraerős szőkítőpor

DECOLORVIT Art – kímélő szőkítő krém

DECOLORVIT Active Use – speciális sárga tónus-semlegesítő, oxidáló gél-emulziók

DECOLORVIT Eraser – speciális pigment eltávolító krém

Klasszikus, hagyományos értelmben vett szőkítéshez a DECOLORVIT Plus szőkítőport, a fejbőrön és vékonyszálú hajon végzett szőkítéshez a DECOLORVIT Scalp szőkítőport, a kreatív és kíméletes szőkítéshez pedig a DECOLORVIT Art szőkítő krémet válaszd! Azok számára, akik gyorsan és egyszerűen, ugyanakkor ammónia-mentesen szeretnének hajat szőkíteni, a legoptimálisabb megoldást a MILDBLOND szőkítőpor nyújtja.

A színmegváltoztatás világában valódi innovációt képvisel speciális pigment-eltávolító termékünk, a DECOLORVIT ERASER.

Minden szakmai kezelésnél, legyen az szőkítés, festés, dauerolás vagy tartós hajegyenesítés, a POWERPLEX új kötéseket képző technológiája megakadályozza a haj károsodását és töredezését. A POWERPLEX mindössze két egyszerű lépésben új erőt és vitalitást ad a hajnak.

A Guar gumi egy Ázsiából származó növényi kivonat, amelynek fontos tulajdonsága, hogy képes helyreállítani a hajszálak felületén a károsodott hydro-lipid filmréteget.

a Lactosafe® – a gyümölcsök jótékony zsírsav tartalma
a Setakol® selyemkivonat – biológiai védőréteget képez a haj és fejbőr felületén
a speciális gabona regeneráló hatású fehérjéi
Ezek az aktív hatóanyagok teljes biztonság mellett garantálják számodra az egyenletes szőkítést és világosítást, alkalmazkodva a haj normál szerkezetéhezt.

A termék maximálisan személyre szabott kezelési lehetőségeket nyújt a high-tech eredmények és az igényes fodrászok követelményeihez igazítva.

Reset Password