fbpx

A kosár üres!

Fel

PowerPlex szőkítő por

A PowerPlex technológia egy olyan innovatív, professzionális kezelés, amely minden technikai szolgáltatással szinergiában működik, növeli azok kozmetikai hatásait miközben megvédi a hajszálak szerkezetét.
Az egyedülálló formula olyan innovatív, szabadalmaztatott molekulát tartalmaz, amely természetes eredetű, a haj erejéért és szépségéért felel.

A POWERPLEX könnyedén behatol a hajszálakba, új kötéseket hozva létre a a haj fehérje szerkezetével. Megvédi a hajat a roncsolódástól, erőt és vitalitást kölcsönöz a frizurának. Javítja a sérült haj szerkezetét, és javítja a kémiai szolgáltatások kozmetikai hatásait.

A POWERPLEX sokoldalú, speciális formulája lehetővé teszi az összes kémiai szolgáltatás használatát, javítva azok teljesítményét. Alkalmazható festés, szőkítés estén, tartós és féltartós dauer valamint tartós hajegyenesítő kezelések kiegészítéseként is.

Nem tartalmaz: tartósítószereket, amelyek felszabadítják a formaldehidet, a parabéneket, az állati eredetű összetevőket. A POWERPLEX ideális a kémiailag kezelt vagy sérült hajszerkezet esetén, amely további védelmet és vitalitást igényel.

POWER IN THE HAIR. A kémiai kezelések megváltoztathatják vagy károsíthatják a keratin szerkezetet, ami a fehérjekötések töréséhez vezethet, és hajhullást okozhat. A POWERPLEX megvédi a fehérje kötéseket, javítja a korábbi kezelések által károsított hajszerkezet állapotát, és új kötéseket hoz létre az aminosav láncok között.

Reset Password