Project Description

Roncsolódás nélkül szeretnéd elérni a kívánt szőke hajszínt? Ismerkedj meg a POWERPLEX-szel, a legújabb, olasz színszakértők által kifejlesztett kötéssokszorosító technológiával!

A Selective Professional újdonsága, a POWERPLEX megóvja hajad szerkezetét még extrém szőkítés közben is, így mostantól minden elképzelésedet megvalósíthatod, miközben hajszálaid élettel telivé, teltté és ragyogóvá válnak már egyetlen kezelés által! A POWERPLEX technológia minden vegyi kezelés kiegészítéseképpen használható a hajtöredezés és -roncsolás megelőzésére.

Az új Plex technológiával kifejlesztett POWERPLEX innovatív és professzionális termék a piacon, amely más kezelésekkel együttműködve javítja azok kozmetikai hatásait, megakadályozva a hajszálak károsodását és töredezését. Könnyedén behatol a hajszálakba, új kötéseket hozva létre a haj fehérjeszerkezetével.

A termék természetes eredetű, védett molekulát tartalmaz és szándékosan úgy lett kifejlesztve, hogy mind a három fő alapszintre (megnyúlás-ellenállás  – rugalmasság – kopás-ellenállás) – amelyek felelősek a haj hatáserősségéért és szépségéért – kifejtse jótékony hatását.

Sokoldalú és különleges összetétele miatt valamennyi szolgáltatásunkhoz használjuk a különféle hatások feljavítására, így például tartós hajfestésnél és hajegyenesítésnél, szőkítésnél, dauerolásnál, dauer spray használatánál, színezésnél, keratinos tartós hajegyenesítésnél és szerkezetjavításnál is.

HASZNÁLATA:

  1. lépés: Bond Creator – a kötésképző

Új kötéseket képez, megvédi és erősíti a hajat a hajfestési, szőkítési, dauerolási és tartós hajegyenesítési műveletek során, megelőzve a haj apróbb sérüléseit és töredezését.

  1. lépés: Bond Fortifier – a kötéserősítő

Erősíti a POWERPLEX 1 (Bond Creator) termék által képzett új kötéseket, valamint táplálja és hidratálja a hajat, így esztétikai szempontból is fontos hatással bír.

Számodra is elérhetővé tettük az egészséges, kockázatmentes hajszőkítést! A POWERPLEX forradalmian új összetételének köszönhetően még extrém szőkítés esetén is maximális védelmet biztosít számodra! Próbáld ki te is és érezd a különbséget!

A POWERPLEX használata

Készíts homogén keveréket a hajfestékből és az oxidáló emulzióból a használati utasításban előírtak szerint!

Adj hozzá 4 ml POWERPLEX 1 (Bond Creator) terméket, függetlenül a keverési aránytól és a keverék mennyiségétől (120 grammig), azután vegyítsd el! Vidd fel az így kapott keveréket a hajadra és hagyd hatni a használati utasításban előírt ideig! Ezt követően tiszta vízzel öblítsd le a hajadat egészen addig, amíg a víz színtelen nem lesz. Folytasd a POWERPLEX 2 (Bond Fortifier) felvitelével: az adott mennyiséget oszlasd el egy fésűvel a haj egész hosszán és hagyd legalább 10 percig hatni! Ezt követően bő vízzel öblítsd le a hajadat. A kívánt frizura kialakításával folytasd a műveletet! Ugyanezt az eljárást érdemes követned a szuperszőkítők esetén is.

Készíts homogén keveréket a szőkítő és oxidáló emulzióból a használati utasításban előírtak szerint!

Adj hozzá 4 ml POWERPLEX 1 (Bond Creator) terméket a keverék minden 45 grammjára számítva, függetlenül a keverési aránytól, azután vegyítsd el! Nagyon károsult haj esetén ajánlatos a POWERPLEX 1 (Bond Creator) termék mennyiségét 8 ml-re emelni. Vidd fel az így kapott keveréket a hajadra és hagyd hatni a használati utasításban előírt ideig! Ezt követően bő vízzel öblítsd le a hajadat! Folytasd a POWERPLEX 2 (Bond Fortifier) felvitelével: oszlasd el egy fésűvel a haj egész hosszán és hagyd legalább 10 percig hatni! Ezt követően ismét bő vízzel öblítsd le a hajadat. A kívánt frizura kialakításával folytasd a műveletet!

Keverj el 4 ml POWERPLEX 1 (Bond Creator) terméket a dauer minden 50 grammjára számítva! Nagyon érzékeny, károsodott haj esetén ajánlatos a POWERPLEX 1 (Bond Creator) termék mennyiségét 8 ml-re emelni. Kövesd a használati utasítást!
Az előkészítő samponos hajmosást követően keverj el 4 ml POWERPLEX 1 (Bond Creator) terméket 50 ml vízzel és vidd fel a törülközőszáraz hajadra! Hagyd legalább 5 percig hatni! Töröld át a hajadat és folytasd a dauerolást öblítés nélkül!
Mosd meg a hajadat mélytisztító, kelátképző samponnal! Keverj el 16 ml POWERPLEX 1 (Bond Creator) terméket 90 ml vízzel, vidd fel a hajad egészére és egy fésűvel egyenletesen oszlasd el rajta! A haj állapotától függően hagyd rajta legalább 5 percig, de 10 percnél ne tovább! Öblítés nélkül vidd fel a POWERPLEX 2 (Bond Fortifier) terméket és oszlasd el egy fésűvel a hajad egész hosszán! Hagyd legalább 10 percig hatni! Öblítsd le, majd folytasd a kívánt frizura kialakításával!
Adagolj 1 ml POWERPLEX 1 (Bond Creator) terméket minden 6 ml direkt színezőre számítva! Vidd fel a keveréket és hagyd hatni a használati utasításban megadott hatóideig! Bő vízzel öblítsd le a hajadat. Folytasd a kezelést a POWERPLEX 2 (Bond Fortifier) termék alkalmazásával és egy fésűvel oszlasd el a hajad egész hosszán, majd hagyd 10 percig hatni. Bő vízzel öblítsd le a hajadat, azután a kívánt frizura kialakításával folytasd a műveletet!

Keverj el 4 ml POWERPLEX 1 (Bond Creator) terméket a hajegyenesítő folyadék minden 50 ml-ére számítva, pontosan követve a használati utasítást! Amennyiben a hajegyenesítő kezelés egy utolsó hajpakolás alkalmazását írja elő, ajánlatos azt a POWERPLEX 2 (Bond Fortifier) termékhez hozzáadni a Alpha Keratin 3-as Kondicionáló Maszkot.