fbpx

A kosár üres!

Fel

Szakmai Svédasztal Egger Tamással

  /  Szakmai Svédasztal Egger Tamással

A fodrász szakma svédasztalos kínálatával” várja az érdeklődőket Egger Tamás és rendkívüli tudástára június 13 -án 10.00 órai kezdettel. A Hair Academy helyszínén megrendezésre kerülő összejövetelen egy könnyed, svédasztalos ebéd mellett Tamás ismerteti és bemutatja a Tudatos Kurzusok tartalmát, felépítését és merően új oktatási módszerét, ráadásul a piacon egyedülálló termékinnovációval is gazdagabb lehetsz.

Egger Tamás kurzusain Te is elsajátíthatod a tudatos szakmai szemléletet, ráadásul Tamás coach-ként egy fantasztikus átalakuláson is végigvezet. A modulok végére olyan szakmai tudásra tehetsz szert, amely alapján számodra megszűnnek a korlátok, nem lesznek megvalósíthatatlan feladatok. Az Egger féle módszerrel a szakmai tudásoddal párhuzamosan, az egyediséged és önbecsülésed is új szintre fog emelkedni.


Jelentkezés

  Személyes adatok

  Számlázási cím

  Megjegyzés

  Nem vagyok robot

   


  *A férőhelyek száma korlátozott, ezért helyet fenntartani nem tudunk, az csak a teljes összeg, vagy 4.000,-Ft foglaló megfizetésével válik véglegessé. Foglaló fizetése esetén a fennmaradó összeget legkésőbb a rendezvény kezdetéig szükséges rendezned. A teljes összeget, vagy a foglalót online bankkártyával, vagy banki átutalással is teljesítheted.
  Banki átutaláshoz szükséges adatok:
  Név: BRILLANTIS KFT.
  Számlaszám: 10918001-00000106-91990003
  Megjegyzés: Svédasztal
  (Amennyiben nem saját számláról utalsz, kérünk, tüntesd fel nevedet is a megjegyzés rovatban.)
  Online bankkártyás fizetéshez kattins IDE

   

  Reset Password