fbpx

A kosár üres!

Fel
Muzsik Edina és Muzsik Tibor ingyenes tanácsadása.

 

Töredelmesen bevallom: nem bírtam kivárni a végét. Ha Edina és Tibor nemcsak elméleti oktatást tartanak, hanem személyes, egyenkénti tanácsadásra is vállalkoznak, az idő megszűnik behatároló tényező lenni.

unnamedHogy ez mit jelent egészen pontosan? Legyenek akárhányan, senki sem marad alapos elemzés és praktikus, szakmailag igen csak átgondolt jó tanácsok nélkül. Persze mi nők különösen szeretjük, ha valami rólunk szól. Ha pedig még külön, személyre szabott figyelmet is kapunk, akkor aztán egészen bizonyos, hogy elszabadul a női egónk, és idő ide vagy oda, még arra is hajlandóak vagyunk, hogy végighallgassuk, másnak milyen az arcformája, melyik évsza

ktípusba tartozik, és milyen lenne számára az ideális hajviselet. Tudjátok, amikor az arc és a haj többé nem külön életet él, hanem egymással és az egyéniségünkkel is harmonizálva frigyre lépnek egymással.

 

Alkalomról alkalomra lenyűgöz az a pszichológiai rutin, amivel Edina és Tibor a puszta személyiségük, lazaságuk és közvetlenségük által egy csapásra oldott, családias hangulatot teremt. Arról nem beszélve, hogy már csak az „így lehetne jobb” ígérete is megszépíti a hölgyeket. Látják lelki szemeikkel, ahogyan kicsit cirmosabban, kicsit rövidebben, kicsit féloldalasabban, picivel hullámosabban, de mindenképpen csajosabban harmóniába kerül(het)nek önmagukkal. Legalábbis a küllemükkel.

 

unnamed (3)

Hogy mennyire szükségünk van az efféle „törődésre”, mi sem bizonyítja jobban, minthogy az eredetileg 2 órásra szabott tanácsadás rendre belenyúlik a késő estébe. Innen valahogy nem akaródzik haza menni. És nemcsak azért, mert nagyon hamar rájövünk, hogy igazán fogalmunk sincs arról, hogy a szögletes vagy hosszúkás vagy szív alakú vagy kerekded pofikánkhoz milyen frizura állna jól, s hogy a természetes színeink tekintetében valójábanunnamed (4)
melyik évszaktípusba is tartozunk. Hanem azért is, mert jó végigpásztázni a többieket, jó egyet érteni a szakemberekkel, és jó egyre magabiztosabban megállapítani, persze leginkább akkor, ha másról van szó, hogy hiába divat a sötét-világos ombre és a tömör frufru, ezzel a fizimiskával vétek lenne belevágni…

 Amit sok egyéb mellett a legjobban tudnak: segíteni abban, hogy a megálmodott frizurád harmonizáljon az egyéniségeddel!

Szerző: hellobella.hu
forrás: https://www.muzsik.hu/index.php/2016/05/17/tokeletes-frizura-neked-is/

Reset Password