fbpx

A kosár üres!

Fel

Termékeink

  /    /  Tartós hajegyenesítés  /  α KERATIN 3. CONDITIONING MASK, 500ml

α KERATIN 3. CONDITIONING MASK, 500ml

Kondicionáló pakolás hajegyenesítéshez, pH 3 – 4.5

7,956 Ft

Növényi keratin tartalmú kondicionáló és tápláló pakolás, mely meghosszabbítja a hajkiegyenesítő kezelés hatását. Az andiroba olaj lágyító tulajdonságainak köszönhetően egy könnyű és selymesen lágy hatást, könnyebben kezelhető hajat eredményez.

Aktív hatóanyagok: fúziós növényi keratin, andioba olaj

- +

Leírás

α KERATIN 3. CONDITIONING MASK, 500ml

Kondicionáló pakolás, a tartós hajegyenesítés 3. lépése

Növényi keratin tartalmú kondicionáló és tápláló pakolás, mely meghosszabbítja a hajkiegyenesítő kezelés hatásátExtra dinamizmust és fényességet kölcsönöz a hajnak, miközben kisimítja és puhítja. Mélyen táplálja a tincseket és megóvja őket a külső sérülésektől.

pH 3 – 4.5


Aktív hatóanyagok: fúziós növényi keratin, andioba olaj


Bővebb információ: α KERATIN 

A FODRÁSZSZALONBAN: A haj teljes kiegyenesítését követően vizezd be bőségesen és vidd fel az α KERATIN 3. CONDITIONING MASK-ot a teljes hajhosszra. Egy fésű segítségével egyenletesen oszlasd el, majd hagyd hatni 3-5 percig, végül alaposan öblítsd ki és készítsd el a frizurát.

OTTHON: Közvetlenül α KERATIN Maintenance samponnal történő hajmosást követően vidd fel az α KERATIN 3. CONDITIONING MASK-ot a teljes hajhosszra, majd fésüld át az egyenletes eloszlás érdekében. 3-5 perc hatóidő letelte után alaposan öblítsd le vízzel és készítsd el a frizurát.

AZ ELSŐ HAJEGYENESÍTŐ KEZELÉS NÖVÉNYI KERATINNAL.

Kisimítja, megszelídíti és újrastrukturálja még a rendkívül sérült hajszálakat is. Eltünteti a kreppes hatást. Több, mint 12 hétig tartó eredményt biztosít. Az α KERATIN forradalmasítja a hajegyenesítő szolgáltatások piacát, professzionális, biztonságos és nagy teljesítményű, környezetbarát terméket kínálva. A technológia és a természet találkozásának innovációja szélesíti a horizontot.

Speciális laboratóriumokban végzett vizsgálatok igazolják az α Keratin professzionális kezelés magas minőségét és biztonságát.


BŐVEBB INFORMÁCIÓ: Α KERATIN 

AKTÍV HATÓANYAGOK

Fúziós növényi keratin: Növényi eredetű keratin. Egy búzából és szójából származó aminosav-komplexum, amely tökéletesen helyettesíti a hagyományos, állati eredetű keratint.

Andiroba olaj: Nyugtató tulajdonságokkal bír.

AQUA, CETEARYL ALCOHOL, CETRIMONIUM CHLORIDE, MYRISTYL ALCOHOL, CYCLOPENTASILOXANE, CARAPA GUAIANENSIS SEED OIL, GLYCERYL STEARATE, TOCOPHEROL, PARFUM, WHEAT AMINO ACIDS, ARGININE HCL, SERINE, THREONINE, SOY AMINO ACIDS, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYL PALMITATE, DIPALMITOYLETHYL HYDROXYETHYLMONIUM METHOSULFATE, DIMETHICONE, HEXYL CINNAMAL, METHYLISOTHIAZOLINONE, SIMETHICONE, CITRIC ACID.

Érdekelhetnek még…

Reset Password