fbpx

A kosár üres!

Fel

Termékeink

  /    /  COLOREVO csökkentett ammónia tartalmú festék  /  COLOREVO Fantázia, 100ml

COLOREVO Fantázia, 100ml

Krémhajfesték csökkentett ammónia tartalommal

3,536 Ft

Csökkentett ammónia tartalmú intenzív hatású tartós krémhajfesték Ceraflux plus® keramid technológiával és COLOR DIFFUSION SYSTEM-mel. COLOREVO OXY-val együttesen használva garantálja a csillogó, gazdag és egymással harmonizáló színeket. Minden hajtípushoz. 100%-os őszhaj fedés.

Technikai Kézikönyv megtekintése

- +

Leírás

COLOREVO FANTÁZIA SZÍNEK, 100 ml

Hosszantartó, élénk és csillogó színek, COLOREVO OXY-val keverve, maximális fejbőrtoleranciával, köszönhetően az irritációt csökkentő kamilla kivonatnak. A Ceraflux plus® egyedülálló újraépítő és szerkezetkiegyenlítő tulajdonságainak köszönhetően csökkenti a hajszálak porozitását. A COLOR DIFFUSION SYSTEM egységessé teszi a színbevonat felszívódását és elősegíti a szín egyenletes kötődését, a haj felületét pedig selymessé és csillogóvá varázsolja.

Lenyűgöző színek, testes és egészséges haj a festési folyamat minden lépésében működő értékes összetevők komplexének köszönhetően. A COLOREVO nagymértékben testreszabott és testreszabható árnyalatok széles választékát kínálja. Kellemes virágillattal az élvezetesebb szolgáltatásért.

Nem fém tálban alaposan keverd össze a COLOREVO hajfestéket, és a COLOREVO oxit. Vidd fel az elegyet a választott technikának megfelelően a hajra, majd ellenőrzés mellett hagyd hatni. Ha elérted a kívánt eredményt, alaposan öblítsd le vízzel, és finoman távolítsd el az esetleges maradványokat samponnal.

TECHNIKAI KÉZIKÖNYV MEGTEKINTÉSE

Oxidálószer erőssége:

  • 10 Vol (3%) – Hajszínnel megegyező szín / Sötétebb szín / 0-1 színmagasság felvilágosításához
  • 20 Vol (6%) – Őszhajfedés / Sötétebb szín / Világosítás 1-2 árnyalatig
  • 30 Vol (9%) – Őszhajfedés / Világosítás 2-3 árnyalatig
  • 40 Vol (12%) – 4-5 színmagasság világosítása COLOREVO BLOND-dal / 4 színmagasság világosítása COLOREVO GLITCH-csel
COLOREVO KRÉMHAJFESTÉKEK

Keverési arány:

  • 1:1
  • 1:2 (ultraszőkéknél)

Hatóidő:

  • 30 perc
  • 45 perc (ultraszőkéknél)
COLOREVO MIX/KEVERŐ SZÍNEK

Keverési arány: max. 70% : 30% (egyéni igény alapján)

Hatóidő: 30 perc

COLOREVO GLITCH

Keverési arány: 1:1

Hatóidő:

  • 15 perc (hőhatással)
  • 35 perc (szobahőmérsékleten)

A hajfestési folyamat még biztonságosabbá tételéhez javasoljuk a POWERPLEX® új kötéseket képző technológia használatát. A POWERPLEX® megakadályozza a haj károsodását és töredezését. Mindössze két egyszerű lépésben új erőt és vitalitást ad a hajnak.

+1 Tipp: Hajfestésnél használj melírfólia helyett FREE FOIL fólia helyettesítő adalékanyagot, melynek segítségével foltosodás nélkül közvetlenül egymásra rétegelheted a különböző színű tincseket 4 eltérő színmélységig.

COLOREVO

Páratlan színek, egészséges haj és kifejező eredmények.

COLOREVO csökkentett ammónia tartalmú intenzív hatású tartós krémhajfesték Ceraflux plus® keramid technológiával és a COLOR DIFFUSION SYSTEM-mel. Csillogó, gazdag és egymással harmonizáló színek, és 100%-os őszhaj fedés, bármely hajtípus esetében.
A Ceraflux Plus különleges aktív komplexumnak köszönhetően garantálja az ápolt, telt és egészséges hajat. A COLOREVO nagymértékben testreszabott és testreszabható tónusok széles választékát kínálja, melyek a Color Diffusion System ápoló és védő csúcstechnológiáknak köszönhetően ragyogóbbak, fénylőbbek, és hosszantartóbbak, mint valaha. Több mint 200 árnyalat a fodrászok számára.

AKTÍV ÖSSZETEVŐK

Ceraflux Plus: bioidentikus lipidkoncentrátum, mely aktív elemeket biztosít a megfelelő mennyiségben, a tökéletes kozmetikai hatásért.

Alpha Bisabolol: a kamillavirágból kivont olaj fő összetevője, nyugtató, puhító, és kipirosodásgátló hatással.

További információk

Árnyalat

ColorEvo fantázia 10.17, ColorEvo fantázia 3.05, ColorEvo fantázia 3.07, ColorEvo fantázia 3.53, ColorEvo fantázia 4.06, ColorEvo fantázia 4.15, ColorEvo fantázia 4.31, ColorEvo fantázia 4.35, ColorEvo fantázia 4.51, ColorEvo fantázia 5.04, ColorEvo fantázia 5.05, ColorEvo fantázia 5.06, ColorEvo fantázia 5.15, ColorEvo fantázia 5.51, ColorEvo fantázia 6.05, ColorEvo fantázia 6.15, ColorEvo fantázia 6.31, ColorEvo fantázia 6.35, ColorEvo fantázia 6.45, ColorEvo fantázia 6.51, ColorEvo fantázia 7.04, ColorEvo fantázia 7.05, ColorEvo fantázia 7.15, ColorEvo fantázia 7.31, ColorEvo fantázia 7.45, ColorEvo fantázia 7.51, ColorEvo fantázia 8.15, ColorEvo fantázia 8.24, ColorEvo fantázia 8.27, ColorEvo fantázia 8.31, ColorEvo fantázia 9.17, ColorEvo fantázia 9.27

Érdekelhetnek még…

Reset Password