fbpx

A kosár üres!

Fel

ONCARE REFILL HOSSZAN TARTÓ VOLUMEN, ERŐS ÉS RUGALMAS HAJ, KÓCOS HATÁS NÉLKÜL.

 

Az ONCARE REFILL hajdúsító termékcsalád sérült, reménytelenül fakó és a vékony szálú haj feltöltésére, revitalizálására, dúsítására és erősítésére, hidratálására és a hosszan tartó volumen elérésére.
A kímélő és tápláló összetevők két tényezőre hatnak: a hidratálásra és a volumenre. A dúsító kezelés hatására a haj könnyen fésülhetővé, puhává, kontrollálttá és testessé válik.

 

Az ONCARE REFILL vékony szálú hajra való termékek használatával a haj egészségessé, könnyen fésülhetővé válik, visszanyeri volumenét, rugalmasságát, erejét és fényét.

 

ONCARE REFILL – Rendkívüli energia, volumen és azonnali hidratálás még a legvékonyabb
hajszerkezet számára is.

 


 

NÉLKÜLÖZHETETLEN ÖSSZETEVŐK

A LENMAG JÓTÉKONY HATÁSA

A lenmag az Omega 3 zsírsavak jótékony tulajdonságainak köszönhetően rugalmassá teszi, hidratálja és erősíti a hajszálakat, valamint megakadályozza azok töredezését. Nemcsak természetes szépségápolási komponens, hanem élénkíti, rugalmasabbá, fényesebbé is varázsolja a hajat.

 

KENDER & RIZS FITOKERATIN GYÓGYÍTÓ EREJE

Kender és rizs: a növényi keratinok a természetes tulajdonságainak köszönhetően új erőt és szerkezetet kölcsönöznek a tartás nélküli hajnak. A tápanyagokban gazdag összetétel feltölti, dúsítja és helyreállítja a haj szerkezetét, visszaadja annak rugalmasságát.

 


AZ ONCARE REFILL TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI:

ONCARE REFILL SHAMPOO 

Hajdúsító és volumennövelő sampon.

Ideális vékony szálú és elvékonyodott, feltöltést igénylő hajra. Elnehezítés nélkül erősíti, rugalmassá és teltebbé teszi a hajszálakat, így azok egészségesebbek, és könnyen fésülhetőek lesznek.

 

Hogyan használd?

Tisztításhoz és a szennyeződések eltávolításához vidd fel a kellő mennyiségű ONCARE REFILL sampont a benedvesített hajra. A fejbőrt gyengéden masszírozva habosítsd fel, majd alaposan öblítsd le. Kezeléshez ismételd meg a műveletet, végül alaposan öblítsd le.

Kiszerelés: 275 ml / 1000 ml

 

ONCARE REFILL INSTANT DENSIFIER

Azonnali hatású hajfeltöltő spray.

Ideális vékony szálú és elvékonyodott, feltöltést igénylő hajra. Elnehezítés nélkül feltölti, erősíti, rugalmassá és teltebbé teszi a hajszálakat, így azok egészségesebbek, és könnyen fésülhetőek lesznek.

Hogyan használd?

Fújd egyenletesen az ONCARE REFILL INSTANT DENSIFIER-t a a tiszta, törölközőszáraz hajra, majd fésüld át az egyenletes eloszlásért. A 30 másodperc hatóidő lejárta után, langyos vízzel alaposan öblítsd le és jöhet a hajformázás.

Használat előtt felrázandó!

Kiszerelés: 200 ml

 

ONCARE REFILL TREATMENT – PROFESSZIONÁLIS HASZNÁLATRA!

Kétkomponensű szerkezet helyreállító kezelés.

Azonnali hatású professzionális kezelés – szalon használatra, mely már az első használat során belülről feltölti és újjáépíti a vékony szálú, vagy elvékonyodott hajat.

 

Hogyan használd?

Egy tálban keverd össze a Refill 1-et a Refill 2-vel, amíg krémes állagot nem kapsz. Hagyd állni néhány percig, hogy a hatóanyagok megfelelően aktiválódjanak. Vidd fel ecset segítíségével a megmosott és törölközőszáraz hajra. Ritka fogú fésűvel oszlasd el egyenletesen, masszírozd be és hagyd hatni 5 percig. Végül alaposan öblítsd le, majd folytasd a haj formázásával.

Kiszerelés: 5 + 5 x 15 ml

 

Reset Password