fbpx

A kosár üres!

Fel
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Tartós és féltartós göndör: volumen és hullám kíméletesen

2021-04-11 @ 12:00 du. - 6:00 du. CEST

Tartós és féltartós göndör: volumen és hullám kíméletesen thioglikolát, parabén és ammónniamentes megoldások egyszerűen!
Fodrászként szeretnéd elkápráztatni Vendégeidet tartós, vagy csak féltartós hullámos trendi megoldásokkal, de utálsz, vagy csak nem szoktál dauerolni?
Nem ismersz megfelelő dauer technikákat? Nem tudsz eligazodni, hogy mikor melyik haj típusra milyen dauer vizet vállasz?
Mindezt felejtsd el!
Csupán 2 termék felhasználásával gyengéden, károsító hatás nélkül, fél vagy -tartós hajhullámosító szolgáltatást tudsz nyújtani mindazoknak, akik természetes hatású, de karakteres frizurára vágynak rövid távon csak egy esemény alkalmával, vagy akár több hónapig tartó hullámos, dús frizurára.
Minden hajtípusra alkalmazható egyszerű eljárás, amely nem tartalmaz SLS-t vagy SLES-t, parabént, formaldehidet és formaldehid-származékokat,
kőolajszármazékokat, ammóniát és triglikolátokat sem.
Selective Professional bemutató fodrász által vezetett gyakorlati képzés, mely során babafejen kipróbálhatod a csavarási technikákat az idei év legfrissebb göndör hajtrendjeit, a legújabb kímélő vegán szalonkezelésekkel. Elsajátítod a göndör haj tökéletes ápolását, táplálását és finishelését, hogy vendégeidnek mindig megfelelő tanácsadással szolgálj.
A “green technology” szavatolja saját és vendégeid biztonságát.
Időpont:
2021. április 11. vasárnap
10.00-16.00
Helyszín:
Selective Professional Academy, 1119 Budapest, Nándorfejérvári út 40.
OKTATÓNK:
Maczkó Andrea
Részvételi díj csomagvásárlás nélkül: 15.000,-
Csomag ára belépőjeggyel: 25.440,-
Vásárlási információk:
Az oktatás előtti kezdőcsomag megvásárlása esetén az oktatás ingyenes!
Csomag nem megvásárlása esetén az oktatás ára 15.000 Ft
Részvétel feltételei:
A kezdőcsomag megvásárlása 10 nappal a szeminárium előtt feljogosít arra, hogy a továbbképzésen ingyenesen vegyél részt!
Kérjük vedd figyelembe, hogy a vírushelyzetre vonatkozó szabályozás értelmében, a továbbképzésen
maximum 10 fő vehet részt.
A helyeket a BEFIZETÉSEK, ILLETVE A KEZDŐCSOMAGOK MEGVÁSÁRLÁSÁNAK SORRENDJÉBEN biztosítjuk, nem pedig a jelentkezések sorrendjében!
A részvételi díjat, illetve a továbbképzéshez társított kezdőcsomagot legkésőbb 10 nappal a képzés előtt kell megvásárolni!
A továbbképzés minimum 8 fő jelentkezése esetén kerül megtartásra, illetve a járványügyi helyzetre tekintettel az aktuális hatósági korlátozások betartása mellett.
– A maszk használata az egész szeminárium alatt kötelező.
– A termet a szeminárium kezdete előtt ózonos fertőtlenítővel kezeljük.
– A kézfertőtlenítéshez szükséges eszközöket biztosítjuk.
A szervező fenntartja a jogot a tanfolyam egyoldalú lemondására, illetve az időpont módosítására, melyet köteles a tanfolyam kezdete előtt minimum 7 nappal a jelentkezők felé írásban jelezni. A továbbképzés előtt 7 munkanappal van lehetőség a jelentkezést módosítani, másik időpontra átfoglalni.

Részletek

Dátum:
2021-04-11
Időpont:
12:00 du. - 6:00 du. CEST
Esemény kategória:

Helyszín

Selective Professional Academy
Nándorfejérvári út 40.
Budapest, 1119 Magyarország
+ Google Térkép

Reset Password