fbpx

A kosár üres!

Fel

A hajhullásnak rengeteg kiváltó oka lehet, de szerencsére meg lehet előzni, illetve ha már elkezdődött, van olyan hajhullás elleni otthoni kezelés, amely lerövidíti a folyamatot.

Mielőtt kimennél étrend-kiegészítőket és speciális cuccokat vásárolni, tanuld meg, mit tehetsz a hajhullás megelőzésében vagy kezelésében.

Mi is az a hajhullás?

Teljesen normális, ha naponta körülbelül 50-100 hajszál kihullik. Általában ez nem is észrevehető, mert új haj nő a régi helyére. Hajhullás és kopaszodás akkor fordul elő, ha a haj túl gyorsan hullik ki, vagy az új hajszálak növekedése leáll.

A hajhullás okától függően előfordulhat, hogy lassan ritkul a haj, vagy hirtelen kopasz folt alakul ki.

A hajhullás okai:

A hajhullást a következők okozhatják:

 • Genetika: A férfias típusú kopaszodás vagy androgén alopecia olyan örökletes genetikai állapot, amelyben az emberek fokozatosan elveszítik a hajukat. Ezt megszüntetni nem, csak lassítani lehet.
 • Betegség: Egyes betegségek hajhullást okozhatnak. Ezek elég széles skálán mozognak; egészen apró problémáktól kezdve, a komoly bajokig. Egy sima megfázás is okozhat fokozott hajhullás, de például a pajzsmirigy-problémák, hormonális problémák, a fejbőr fertőzései, vagy autoimmun betegségek hajritkuláshoz vagy kopasz foltokhoz vezethet. (Ide tartozik a COVID is)
 • Gyógyszerek és orvosi kezelések: A hajhullás számos gyógyszer lehetséges mellékhatása olyan állapotok esetén, mint a rák, a depresszió, a köszvény, a szívbetegségek és az ízületi gyulladás.
 • Stressz: A krónikus(tartós) stressz vagy stresszes események átmeneti hajritkuláshoz vezethetnek.

Hogyan előzheted meg, vagy szüntetheted meg a hajhullást?

1. Használj jó minőségű, valóban hatékony termékeket

Ebben lesz segítségedre a REVITALIZING HOME SYSTEM, mely a Redensyl hatásának, valamint a bazsarózsa és a zsálya természetes kivonatainak köszönhetően segít megelőzni a hajhullást és megakadályozza a haj elvékonyodását.  A 4 lépéses Revitalizing System olyan rendkívül intenzív hajhullás elleni otthoni kezelés, helyreállítja az élettani folyamatokat, serkenti a sejtek anyagcseréjét és javítja a mikrokeringést, amelynek hatására a haj sűrűbbé és testesebbé válik.

1. Oszlasd el a REVITALIZING SHAMPOO,-t a nedves fejbőrön.

2. Gondosan masszírozd be, majd hagyd hatni néhány percig, végül alaposan öblítsd le. Szükség esetén meg a műveletet.

3. Vidd fel egyenletesen a REVITALIZING TREATMENT-et a megtisztított, törölközőszáraz fejbőrre.

4. Finoman masszírozd be, és öblítés nélkül folytasd a szárítással.

+1 Tipp: a fejbőr felfrissítésére használj 0. lépésként,  MARINE SCRUB fejbőrradírt.

Revitalizing Home System

Rendkívül intenzív hajhullás elleni otthoni kezelés, mely segíti megelőzni a hajhullást és megakadályozza a haj elvékonyodását.

2. Változtass az életmódodon

Elősegítheted bármely hajhullás elleni otthoni kezelés sikerességét és támogathatod hajad egészségét azzal, ha változtatsz az életmódodon, a rossz szokásokat elhagyod és néhány dologra nagyobb gondot fordítasz:

   • Ha dohányzol, a leszokás segíthet csökkenteni a hajhullást.
   • A fejmasszázs nem csak csodálatos érzés, de segíthet a hajhullás elleni küzdelemben is. A fejbőr masszírozása javítja a vérellátást és serkenti a hajhagymákat.
   • A kiegyensúlyozott étrend segíthet megőrizni nem csak a tested, a hajad egészségét is.
   • Ugyan ez igaz, a megfelelő folyadék bevitelre is.
   • A hajhullás oka lehet a stresszes életmód. Persze, könnyű azt mondani, hogy ne stresszelj és tudjuk, hogy ez szinte lehetetlen, de csökkenteni tudod akár rendszeres testmozgással, zene hallgatással, jógával, meditálással, vagy akár simán csak pihenéssel is.
   • A megfelelő mennyiségű és minőségű alvás hiánya a test leromlásához, az idegrendszer és az immunrendszer legyengüléséhez vezet.

Ajánlott termékek:

Reset Password