fbpx

A kosár üres!

Fel

Termékeink

  /    /  Pakolások, boosterek  /  REPAIR MASK, 200ml

REPAIR MASK, 200ml

Erőtlenné vált, sérült, töredezett hajra

6,279 Ft

Intenzív hajpakolás sérült, töredezett hajra

Azonnal helyreállítja, feléleszti és újra struktúrálja a sérült, töredezett hajat, javítva annak ellenállóságát. Visszaadja a hajszálak erősségét és rugalmasságát.

Aktív összetevők: Shea vaj, Zöld tea, Kamélia, Hidrolizált növényi proteinek

- +

Leírás

ONCARE REPAIR Mask

Intenzív hajpakolás sérült, töredezett hajra

Azonnal helyreállítja, feléleszti és újra struktúrálja a sérült, töredezett hajat, javítva annak ellenállóságát. Visszaadja a hajszálak erősségét és rugalmasságát.

A shea vaj, a zöld tea és a kamélia kombinált hatása közvetlenül a haj szerkezetére hat, a gyökerektől kezdve regenerálja a hajszálakat, hogy a haj hosszabb ideig ragyogó és egészséges maradjon.

A REPAIR MASK exkluzív tápláló összetétele megakadályozza a töredezett hajvégek kialakulását és segíti a haj növekedését. Használatával a haj egészségessé válik, visszanyeri puha tapintását, erejét és fényét.


Brossúra megtekintése

KINEK?

Fejbőrtípus: minden fejbőrtípus

Hajszín: minden hajszín

Hajtípus: minden hajtípus

Hajprobléma: erőtlenné vált, száraz, fénytelen, sérült, töredezett, nehezen kezelhető, kócosodásra és töredezésre hajlamos, porózus hajra


HATÁSA:

  • helyreállítja a sérült, töredezett haj egészségét, ellenálló képességét,
  • visszaadja erejét, fényét, és rugalmasságát,
  • megakadályozza a hajvégek töredezését.

Közvetlenül samponnal történő hajmosás után vidd fel a ONCARE REPAIR MASK-ot a nedves hajra. Hagyd 3-5 percig hatni – a még intenzívebb szerkezet-helyreállításért 10 percig, majd alaposan öblítsd le és készítsd el a frizurát.

+1 Tipp:A hatékonyság növelése érdekében hőforrás (pl.: infravörös hajvasaló) használata javasolt.


ONCARE REPAIR A KÜLÖNBÖZŐ VEGYI ANYAGOK, A HAJSZÁRÍTÓ, A HAJVASALÓ HASZNÁLATA MIATT, TÚLZOTT IGÉNYBEVÉTELNEK KITETT, HELYREÁLLÍTÁSRA ÉS REVITALIZÁCIÓRA SZORULÓ HAJ MÉLYRE HATÓ ERŐSÍTÉSÉRE, EGÉSZSÉGÉNEK MEGŐRZÉSÉRE.

Az ONCARE REPAIR a gyenge, sérült, töredezett és töredezésre hajlamos, porózus hajra tervezett termékcsalád. A shea vaj, a zöld tea és a kamélia kombinált hatása közvetlenül a haj szerkezetére hat, a gyökerektől kezdve regenerálja a hajszálakat, hogy a haj hosszabb ideig ragyogó és egészséges maradjon. Ideális a gyenge, töredezett haj regenerálására, ellenállóképességének és rugalmasságának javítására.

Exkluzív tápláló összetétele megakadályozza a töredezett hajvégek kialakulását és segíti a haj növekedését.

Az ONCARE REPAIR hajpakolás sérült, töredezett hajra használatával a haj egészségessé válik, visszanyeri puha tapintását, erejét és fényét.


ONCARE REPAIR TERMÉKCSALÁD TAGJAI:

NÉLKÜLÖZHETETLEN ÖSSZETEVŐK

SHEA VAJ: zsírsavakban, fitoszterolokban, A- és  E-vitaminban  gazdag, javító, védő, tápláló, rugalmasságot adó, hidratáló és gyulladáscsökkentő tulajdonságainak köszönhetően új erőt kölcsönöz a hajnak.

HIDROLIZÁLT NÖVÉNYI PROTEINEK: a búzából és rizsből származó fehérjék hidratáló és tápláló hatásúak, feltöltik a haj szerkezetét, új erőt és vitalitást adnak.

ZÖLD TEA ÉS KAMÉLIA KIVONAT: természetes tulajdonságainak köszönhetően hidratál, csillogóvá és kezelhetővé varázsolja a hajat. Megakadályozza a töredezett hajvégek kialakulását és elősegíti a haj növekedését.

KULCS ÖSSZETEVŐK

shea vaj, hidrolizált növényi protein, zöld tea, kamélia

TELJES ÖSSZETEVŐLISTA

Hamarosan…

Érdekelhetnek még…

Reset Password