fbpx

A kosár üres!

Fel

Termékeink

  /    /  Pakolások, boosterek  /  COLOR BLOCK MASK, 200ml

COLOR BLOCK MASK, 200ml

Festett és szőkített hajra

5,603 Ft

Intenzív színstabilizáló hajpakolás.

Mélyregeneráló kezelés festett és kémiailag kezelt hajra. Javítja, kondicionálja és kiegyensúlyozza a hajszálak szerkezetét. Testessé, táplálttá és könnyen kezelhetővé varázsolja a hajat.

Aktív hatóanyagok: Vibrariche, tsubaki olaj, erdei gyümölcs kivonat

- +

Leírás

ONCARE COLOR BLOCK MASK

Intenzív színstabilizáló hajpakolás.

Mélyregeneráló kezelés festett és kémiailag kezelt hajra. Javítja, kondicionálja és kiegyensúlyozza a hajszálak szerkezetét. Testessé, táplálttá és könnyen kezelhetővé varázsolja a hajat.

Intenzív hatású összetétele mélyen táplálja és gyógyítja a hajrostot, könnyen kezelhetővé, fényessé és élettel telivé varázsolja a hajat.


AKTÍV ÖSSZETEVŐK:

Vibrariche, tsubaki olaj, erdei gyümölcs kivonat


Brossúra megtekintése


KINEK?

Fejbőrtípus: minden fejbőrtípus

Hajszín: minden festett, vagy szőkített hajszín

Hajtípus: minden hajtípus

Funkció: hajszín védelme, festett, vagy szőkített haj ápolása


HATÁSA:

  • a haj visszanyeri tápláltságát, erejét és fényét,
  • a hajszín hosszú időn át megőrzi élénkségét és fényét,
  • könnyen kezelhetővé varázsolja a hajat.

Samponnal történő hajmosást követően vidd fel az ONCARE COLOR BLOCK MASK-ot a nedves hajra, majd fésüld át a jobb eloszlás érdekében. Hagyd hatni 3-5 percig – intenzív szerkezetjavításhoz 10 percig.

Hatékonyságának növelése érdekében használj műanyag sapkát és hőforrást. Végül alaposan öblítsd le.


ONCARE COLOR BLOCK A TARTÓS, RAGYOGÓ ÉS ÉLÉNK HAJSZÍNÉRT, ÉS AZ IGÉNYBE VETT FESTETT ÉS SZŐKÍTETT HAJ SZERKEZETÉNEK , EREJÉNEK ÉS ELLENÁLLÓKÉPESSÉGÉNEK HELYREÁLLÍTÁSÁRA.

Az ONCARE COLOR BLOCK festett és szőkített hajra tervezett termékcsalád. Ápolja a hajat, kíméletesen eltávolítja a szennyeződéseket, miközben védi, helyreállítja és mélyen erősíti az igénybe vett haj szerkezetét. Ideális a festett haj táplálására és védelmére.

Intenzív hatású összetétele mélyen táplálja és gyógyítja a hajrostot, megakadályozza a haj külső kutikula rétegének porozitását, miközben óvja a kozmetikai színt az oxidációs stressztől és a kifakulástól.

Az ONCARE COLOR BLOCK termékek használatával a haj visszanyeri tápláltságát és erejét, a hajszín pedig hosszú időn át megőrzi élénkségét és fényét.


ONCARE COLOR BLOCK TERMÉKCSALÁD TAGJAI:

A NÉLKÜLÖZHETETLEN ÖSSZETEVŐK

TSUBAKI OLAJ: selymes, bársonyos, nem zsíros, erős antioxidáns hatású elixír, mely védelmet, ragyogást és azonnali kondicionálást biztosít. A fiatalság koncentrátuma.

 

VITAMINDÚS BOGYÓS ERDEI GYÜMÖLCS KIVONAT: kiváló antioxidáns, szerves katalizátorként működik és bio-regeneráló hatóanyagokban gazdag. Hatására a haj puhává és fényessé válik.

 

VIBRARICHE TECHONLÓGIA: hajfestési eljárásokhoz szabadalmaztatott összetétele ragyogóbbá és még tartósabbá teszi a hajszínt, mely idővel még élénkebbé válik. A kvaterner-ammóniumvegyület hatására a haj puhává, táplálttá és könnyen kifésülhetővé válik. Növeli a színtelítettséget és javítja a hajrostok állapotát.

KULCS ÖSSZETEVŐK

Vibrariche, tsubaki olaj, erdei gyümölcs kivonat

TELJES ÖSSZETEVŐLISTA

Hamarosan…

Reset Password