fbpx

A kosár üres!

Fel

Termékeink

  /    /  Samponok  /  COLOR BLOCK SHAMPOO

COLOR BLOCK SHAMPOO

Festett és szőkített hajra

4,875 Ft8,827 Ft

Festést lezáró, színstabilizáló sampon.

Tisztítja és hidratálja a hajszálakat, stabilizálja a kozmetikai pigmenteket és megakadályozza kimosódásukat, megőrizve ezzel a szín élénkségét és intenzitását. Könnyen kezelhetővé, fényessé és élettel telivé varázsolja a hajat.

Aktív hatóanyagok: Vibrariche, tsubaki olaj, erdei gyümölcs kivonat

- +
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

ONCARE COLOR BLOCK SHAMPOO

Festést lezáró, színstabilizáló sampon.

Tisztítja és hidratálja a hajszálakat, stabilizálja a kozmetikai pigmenteket és megakadályozza kimosódásukat, megőrizve ezzel a szín élénkségét és intenzitását.

Intenzív hatású összetétele mélyen táplálja és gyógyítja a hajrostot, könnyen kezelhetővé, fényessé és élettel telivé varázsolja a hajat.


AKTÍV ÖSSZETEVŐK:

Vibrariche, tsubaki olaj, erdei gyümölcs kivonat


Brossúra megtekintése

KINEK?

Fejbőrtípus: minden fejbőrtípus

Hajszín: minden festett, vagy szőkített hajszín

Hajtípus: minden hajtípus

Funkció: hajszín védelme, festett, vagy szőkített haj ápolása


HATÁSA:

  • a haj visszanyeri tápláltságát és erejét
  • a hajszín hosszú időn át megőrzi élénkségét és fényét

Tisztításhoz és a szennyeződések eltávolításához vidd fel a kellő mennyiségű ONCARE COLOR BLOCK SHAMPOO-t a benedvesített hajra. A fejbőrt gyengéden masszírozva habosítsd fel, majd alaposan öblítsd le. Kezeléshez ismételd meg a műveletet, végül alaposan öblítsd le.


ONCARE COLOR BLOCK A TARTÓS, RAGYOGÓ ÉS ÉLÉNK HAJSZÍNÉRT, ÉS AZ IGÉNYBE VETT FESTETT ÉS SZŐKÍTETT HAJ SZERKEZETÉNEK , EREJÉNEK ÉS ELLENÁLLÓKÉPESSÉGÉNEK HELYREÁLLÍTÁSÁRA.

Az ONCARE COLOR BLOCK festett és szőkített hajra tervezett termékcsalád. Ápolja a hajat, kíméletesen eltávolítja a szennyeződéseket, miközben védi, helyreállítja és mélyen erősíti az igénybe vett haj szerkezetét. Ideális a festett haj táplálására és védelmére.

Intenzív hatású összetétele mélyen táplálja és gyógyítja a hajrostot, megakadályozza a haj külső kutikula rétegének porozitását, miközben óvja a kozmetikai színt az oxidációs stressztől és a kifakulástól.

Az ONCARE COLOR BLOCK termékek használatával a haj visszanyeri tápláltságát és erejét, a hajszín pedig hosszú időn át megőrzi élénkségét és fényét.


ONCARE COLOR BLOCK TERMÉKCSALÁD TAGJAI:

A NÉLKÜLÖZHETETLEN ÖSSZETEVŐK

TSUBAKI OLAJ: selymes, bársonyos, nem zsíros, erős antioxidáns hatású elixír, mely védelmet, ragyogást és azonnali kondicionálást biztosít. A fiatalság koncentrátuma.

 

VITAMINDÚS BOGYÓS ERDEI GYÜMÖLCS KIVONAT: kiváló antioxidáns, szerves katalizátorként működik és bio-regeneráló hatóanyagokban gazdag. Hatására a haj puhává és fényessé válik.

 

VIBRARICHE TECHONLÓGIA: hajfestési eljárásokhoz szabadalmaztatott összetétele ragyogóbbá és még tartósabbá teszi a hajszínt, mely idővel még élénkebbé válik. A kvaterner-ammóniumvegyület hatására a haj puhává, táplálttá és könnyen kifésülhetővé válik. Növeli a színtelítettséget és javítja a hajrostok állapotát.

KULCS ÖSSZETEVŐK

Vibrariche, tsubaki olaj, erdei gyümölcs kivonat

TELJES ÖSSZETEVŐLISTA

Hamarosan…

További információk

Kiszerelés

1000ml, 275ml

Reset Password