fbpx
Fel

Termékeink

  /    /  Artistic Flair  /  DUE PHASETTE, 450ml

DUE PHASETTE, 450ml

Öblítést nem igénylő, azonnali szerkezetjavító spray

5,122 Ft

Kétkomponensű, gyors, szerkezetjavító spray a vegyi és természetes úton károsult haj szerkezeti elemeinek feltöltéséhez, a vízben oldódó keratin veszteségének pótolására. Ideális hajfestést, vagy dauert követően. Táplálja a kutikulát és a haj rostjait. A saját nemében egyedi, gubanctalanító hatása van, fényt ad a hajnak, és megszünteti a haj elektrosztatikusságát, megkönnyítve ezzel a hajvágás, illetve a szárítás folyamatát. Helyreállítja az igénybe vett részek pH-értékét.

- +

Leírás

ARTISTIC FLAIR – DUE PHASETTE, 450 ml

Feltölti a vegyi és természetes úton károsult haj szerkezeti elemeit és pótolja a vízben oldódó keratin veszteséget.  A haj visszanyeri természetes rugalmasságát és csillogó fényét. Keratin aminosavakat, kation komplexet és B5 provitamint tartalmaz. Ideális hajfestés, vagy dauer kezeléseket követően. Táplálja a kutikulát és a haj rostjait. Nem kell kiöblíteni. A saját nemében egyedi, gubanctalanító hatása van, fényt ad a hajnak, és megszünteti a haj elektrosztatikusságát, megkönnyítve ezzel a hajvágás, illetve a szárítás folyamatát. Helyreállítja az igénybe vett részek pH értékét.

Hajmosást követően porlassz a hajhosszának és tömegének megfelelő mennyiségű DUE PHASETTE-t a nedves hajra. Oszlassd el egyenletesen fésű segítségével, majd öblítés nélkül folytasd a frizura elkészítését.


Használat előtt felrázandó!

AZ INTELLIGENS VONAL A RÉSZLETEKRE ÉS A SZÉPSÉGRE ÖSSZPONTOSÍTVA.

Minden igényt kielégítő, hidratáló, újjáépítő kezelések széles választéka a fodrászok szolgálatában.

ARTISTIC FLAIR, innovatív hatóanyagokkal és elképesztő illatokkal, a szépségápolási rutin egyszerűbb, könnyebb, kényelmesebb és hatékonyabb megközelítéséhez. A nőknek és férfiaknak egyaránt tökéletes, minden igényt kielégítő egyszerű, praktikus és hatékony hajformázók termékcsalád, a végtelenségig formálható és újraformázható megjelenésért, a tökéletes és hosszan tartó stílusért.

AKTÍV ÖSSZETEVŐK

Aminosavak: hidratálja és erősíti a hajszálakat.
Panthenol: egy többfunkciós vitamin, hidratáló, tápláló és kondicionáló hatással.
Kationos kondicionáló: csökkenti az elektrosztatikus hatást a rugalmasabb és kezelhetőbb hajért.
Ásványi anyagok, nyomelemek: molekuláris réteget hoznak létre a hajszálak felszínén és belsejében egyaránt. Helyreállítják a szerkezeti egyensúlyt, rugalmasságot, puhaságot és kezelhetőséget biztosítanak a hajnak.
Búza proteinek: újjáépítő, tápláló és hidratáló hatása van.

Hamarosan…

Reset Password