fbpx

A kosár üres!

Fel

Termékeink

  /    /  Artistic Flair  /  Ammino Keratin hajpakolás, 300ml

Ammino Keratin hajpakolás, 300ml

4,905 Ft

Intenzív hatású hajpakolás

Fokozott védőhatású, hajpakolás erősen sérült és roncsolt hajra. Aminosavakat, B5 provitamint és búzaproteint tartalmaz Garantálja a hajszerkezet vitalitását és védelmét. Az alacsony molekulasúlyú Keratin aminosavak lehetővé teszik, a hajszerkezetet képző fehérjék újraépítését. Erősíti a hajszálakat és feltölti a haj belső tartalmát.

- +

Leírás

ARTISTIC FLAIR – AMMINO KERATIN Intenzív hatású hajpakolás, 300 ml

 

Fokozott védőhatású, hajpakolás erősen sérült és roncsolt hajra.Aminosavakat, B5 provitamint és búzaproteint tartalmaz Garantálja a hajszerkezet vitalitását és védelmét. Az alacsony molekulasúlyú Keratin aminosavak lehetővé teszik, a hajszerkezetet képző fehérjék újraépítését. Erősíti a hajszálakat és feltölti a haj belső tartalmát.

 

 

Ammino Keratin hajpakolás használata: A hajtípusnak megfelelő samponos hajmosást követően a nedves hajra vigyünk fel a hajhossznak megfelelő mennyiségű készítményt, fésűvel egyenletesen oszlassuk el a hajon. A hajat burkoljuk törülközőbe és használjunk hőt hajszárító vagy búra segítségével. 5-10 percig hagyjuk hatni, majd mossuk ki bő vízzel és szárítsuk a hajat.

 

 

Kiszerelés: 300 ml

Érdekelhetnek még…

Reset Password