fbpx

A kosár üres!

Fel

Termékeink

  /    /  Akciók, csomagajánlatok  /  COLOR BLOCK CSOMAG

COLOR BLOCK CSOMAG

Festett és szőkített hajra

15,569 Ft

A COLOR BLOCK termékcsalád intenzív hatású összetétele mélyen táplálja és gyógyítja a hajrostot, megakadályozza a haj külső kutikula rétegének porozitását, miközben óvja a kozmetikai színt az oxidációs stressztől és a kifakulástól.

Aktív hatóanyagok: Vibrariche, tsubaki olaj, erdei gyümölcs kivonat

- +

Leírás

ONCARE COLOR BLOCK CSOMAG

A festett és szőkített hajra tervezett termékcsalád használatával a haj visszanyeri tápláltságát és erejét, a hajszín pedig hosszú időn át megőrzi élénkségét és fényét. Ápolja a hajat, kíméletesen eltávolítja a szennyeződéseket, mélyen táplálja és gyógyítja a hajrostot, mélyen erősíti az igénybe vett haj szerkezetét, erejét és ellenálló képességét, megakadályozza a haj külső kutikula rétegének porozitását, miközben óvja a kozmetikai színt az oxidációs stressztől és a kifakulástól.


CSOMAG TARTALMA:


Brossúra megtekintése

KINEK?

Fejbőrtípus: minden fejbőrtípus

Hajszín: minden festett, vagy szőkített hajszín

Hajtípus: minden hajtípus

Funkció: hajszín védelme, festett, vagy szőkített haj ápolása


HATÁSA:

  • a haj visszanyeri tápláltságát és erejét
  • a hajszín hosszú időn át megőrzi élénkségét és fényét
  1. Tisztításhoz és a szennyeződések eltávolításához vidd fel a kellő mennyiségű sampont a benedvesített hajra. A fejbőrt gyengéden masszírozva habosítsd fel, majd alaposan öblítsd le. Kezeléshez ismételd meg a műveletet, végül alaposan öblítsd le.
  2. Samponnal történő hajmosást követően vidd fel a kondicionáló hajbalzsamot a nedves hajra, majd fésüld át a jobb eloszlás érdekében. Hagyd hatni 2-3 percig, végül alaposan öblítsd le.
  3. Fújd egyenletesen a sprayt a tiszta, törölközőszáraz, vagy száraz hajra. Fésüld át alaposan és öblítés nélkül folytasd a hajformázást.

A TARTÓS, RAGYOGÓ ÉS ÉLÉNK HAJSZÍNÉRT, ÉS AZ IGÉNYBE VETT FESTETT ÉS SZŐKÍTETT HAJ SZERKEZETÉNEK , EREJÉNEK ÉS ELLENÁLLÓKÉPESSÉGÉNEK HELYREÁLLÍTÁSÁRA.

Az ONCARE COLOR BLOCK festett és szőkített hajra tervezett termékcsalád, melynek használatával a haj visszanyeri tápláltságát és erejét, a hajszín pedig hosszú időn át megőrzi élénkségét és fényét. Ápolja a hajat, kíméletesen eltávolítja a szennyeződéseket, miközben védi, helyreállítja és mélyen erősíti az igénybe vett haj szerkezetét. Ideális a festett haj táplálására és védelmére.

Intenzív hatású összetétele mélyen táplálja és gyógyítja a hajrostot, megakadályozza a haj külső kutikula rétegének porozitását, miközben óvja a kozmetikai színt az oxidációs stressztől és a kifakulástól.


TERMÉKCSALÁD TAGJAI:

A NÉLKÜLÖZHETETLEN ÖSSZETEVŐK

TSUBAKI OLAJ: selymes, bársonyos, nem zsíros, erős antioxidáns hatású elixír, mely védelmet, ragyogást és azonnali kondicionálást biztosít. A fiatalság koncentrátuma.

VITAMINDÚS BOGYÓS ERDEI GYÜMÖLCS KIVONAT: kiváló antioxidáns, szerves katalizátorként működik és bio-regeneráló hatóanyagokban gazdag. Hatására a haj puhává és fényessé válik.

FOLYÉKONY VIBRARICHE TECHONLÓGIA: hajfestési eljárásokhoz szabadalmaztatott összetétele ragyogóbbá és még tartósabbá teszi a hajszínt, mely idővel még élénkebbé válik. A kvaterner-ammóniumvegyület hatására a haj puhává, táplálttá és könnyen kifésülhetővé válik. Növeli a színtelítettséget és javítja a hajrostok állapotát.

KULCS ÖSSZETEVŐK

Vibrariche, tsubaki olaj, erdei gyümölcs kivonat

TELJES ÖSSZETEVŐLISTA

Hamarosan…

Reset Password