fbpx

A kosár üres!

Fel

Termékeink

  /    /  Dauer  /  BLÚWAVE FIX, 1000ml

BLÚWAVE FIX, 1000ml

Dauer fixáló folyadék

4,251 Ft

Garantálja a gyors és tartós eredményt, miközben óvja a hajszálak szerkezetét. A benne található keratin aminosavak behatolnak a kutikulába, belülről megerősítve azt. Segítenek helyreállítani a hidratáltság megfelelő szintjét, amely kulcsszerepet játszik az egészséges haj elérésében.Stabilizált savas pH-értéke segít a lúgos maradékok eltávolításában.

Aktív hatóanyagok: keratin aminosavak

- +

Leírás

BLÚWAVE FIX dauer fixáló folyadék 1000 ml

Garantálja a gyors és tartós eredményt, miközben óvja a hajszálak eredeti, természetes szerkezetét. A benne található keratin aminosavak behatolnak a kutikulába, belülről megerősítve azt. Segítenek helyreállítani a hidratáltság megfelelő szintjét, amely kulcsszerepet játszik az egészséges haj elérésében.A BLÚWAVE Fix stabilizált savas pH-értéke segít a lúgos maradékok eltávolításában.

BLÚ WAVE 0, 1, 2 dauervízzel együtt használható.

A dauervíz hatóidejének lejárta után vidd fel egyenletesen a felcsavart csavarókra. Hagyd hatni 5 percig, majd, óvatosan távolítsd el a csavarókat és vidd fel újra a BLÚWAVE Fix-et az egész hajra (hajtövektől egészen a hajvégekig) és masszírozd bele a fejbőrbe is. Várj újabb 5 percet, majd bő, langyos vízzel öblítsd ki, körülbelül 3 percen keresztül.

 

+1 Tipp: A dauerolás folyamatának még biztonságosabbá tételéhez javasoljuk a POWERPLEX® új kötéseket képző technológia használatát. A POWERPLEX® megakadályozza a haj károsodását és töredezését. Mindössze két egyszerű lépésben új erőt és vitalitást ad a hajnak.

Különleges termékcsalád a szépen definiált, és hosszantartó fürtökért.

Lehetővé teszi a tartós hajformázást, miközben óvja a fürtök természetességét. Kellemes illatával puha és fényes hajat hagy maga után. Bevizsgált formulája minden hajtípusra lehetővé teszi a különféle hullámok, kívánságok és igények szerinti létrehozását. A BLÚ WAVE, a Selective Professional tartós dauerjával rendezetlen, merész megjelenést és afro-stílusokat hozhatsz létre. Energiát és textúrát biztosít a hajszerkezet védelme mellett.

AKTÍV ÖSSZETEVŐK

Keratin aminosavak: alacsony molekulatömeggel behatolnak a cortexbe, hidratálják és belülről erősítik azt; helyreállítják a megfelelő hidratáltságot a haj egészségéhez.

BLÚ WAVE TERMÉKCSALÁD TAGJAI:

Hamarosan…

Érdekelhetnek még…

Reset Password