fbpx

A kosár üres!

Fel

Termékeink

  /    /  Dauer  /  BLÚWAVE 2, 250ml

BLÚWAVE 2, 250ml

Dauervíz szőkített és festett hajra

4,251 Ft

BLÚWAVE FIX dauerfixálóval kombinálva még a festett és szőkített haj esetében is gyors, hosszantartó rögzítést biztosít, miközben óvja a haj szerkezetét. A fixáló savas pH-ja hatékonyan semlegesíti a lúgos maradványokat. A BLÚWAVE 2 rendben tartja, megszelídíti és szépen definiálja még a legnehezebben kezelhető hajat is.

Aktív összetevők: keratin aminosavak

- +

Leírás

BLÚWAVE 2, 250ml

Kellemes illatú dauervíz szőkített és festett hajra, a tartós és rugalmas hullámokért.
BLÚ WAVE FIX dauerfixálóval kombinálva még a festett és szőkített haj esetében is gyors, hosszantartó rögzítést biztosít, miközben óvja a haj szerkezetét. A fixáló savas pH-ja hatékonyan semlegesíti a lúgos maradványokat. A BLÚWAVE 2 rendben tartja, megszelídíti és szépen definiálja még a legnehezebben kezelhető hajat is.

Vidd fel az előzőleg megtisztított, törülközőszáraz haj, pontosan! a hajcsavarók köré tekert részeire. Hagyd hatni, majd használd a BLÚWAVE Fix dauerfixáló folyadékot.

 

+1 Tipp: A dauerolás folyamatának még biztonságosabbá tételéhez javasoljuk a POWERPLEX® új kötéseket képző technológia használatát. A POWERPLEX® megakadályozza a haj károsodását és töredezését. Mindössze két egyszerű lépésben új erőt és vitalitást ad a hajnak.

SZÉPEN DEFINIÁLT, ÉS HOSSZANTARTÓ FÜRTÖK.

Lehetővé teszi a tartós hajformázást, miközben óvja a fürtök természetességét. Kellemes illatával puha és fényes hajat hagy maga után. Bevizsgált formulája minden hajtípusra lehetővé teszi a különféle hullámok, kívánságok és igények szerinti létrehozását. A BLÚ WAVE, a Selective Professional tartós dauerjával rendezetlen, merész megjelenést és afro-stílusokat hozhatsz létre. Energiát és textúrát biztosít a hajszerkezet védelme mellett.

AKTÍV ÖSSZETEVŐK

Keratin aminosavak
alacsony molekulatömeggel behatolnak a cortexbe, hidratálják és belülről erősítik azt; helyreállítják a megfelelő hidratáltságot a haj egészségéhez.

BLÚ WAVE TERMÉKCSALÁD TAGJAI:

Hamarosan…

Érdekelhetnek még…

Reset Password