fbpx

A kosár üres!

Fel

Termékeink

  /    /  Hajfestést kiegészítő termékek  /  POWERPLEX 1 – Bond Creator, 500ml

POWERPLEX 1 – Bond Creator, 500ml

Hajkötés képző adalék

29,120 Ft

Kötésképző és roncsolás gátló adalék

A hajszálba hatolva új kötéseket képez, megvédi és erősíti a hajat, megelőzi a haj apróbb sérüléseit és a töredezést.

Sokoldalú és különleges összetétele miatt valamennyi szolgáltatáshoz ajánlott (pl.: tartós hajfestés, hajegyenesítés, szőkítés, dauerolás…stb), javítja hatásukat, megakadályozva a hajszálak károsodását és töredezését. Természetes eredetű, védett molekulát tartalmaz, hogy mind a három fő alapszintre kifejtse jótékony hatását (megnyúlás-ellenállás  – rugalmasság – kopásellenállás).

- +

Leírás

Powerplex 1 – Bond Creator

Hajkötés képző és roncsolás gátló adalék, 500 ml

A hajszál szerkezetébe hatolva új fehérjekötéseket képez, megvédi és erősíti a hajat, megelőzi a haj apróbb sérüléseit és a töredezést.

Más kezelésekkel együttműködve javítja azok hatásait, megakadályozva a hajszálak károsodását és töredezését. Természetes eredetű, védett molekulát tartalmaz, hogy mind a három fő alapszintre kifejtse jótékony hatását (megnyúlás-ellenállás  – rugalmasság – kopásellenállás).

Sokoldalú és különleges összetétele miatt minden kémiai folyamathoz ajánlott (pl.: tartós hajfestés, hajegyenesítés, szőkítés, dauerolás, tartós hajegyenesítés és szerkezetjavításnál is).


Brossúra megtekintése

Használati utasítását itt tudod megtekinteni


+1 Tipp: A kezelés hatásának meghosszabbítására, otthoni ápolásra használd a termékcsalád további termékeit; PowerPlex Shampoo-t, a PowerPlex Mask-ot és a PowerPlex Spray-t.

INNOVATÍV PROFESSZIONÁLIS KEZELÉS, BÁRMILYEN TECHNIKAI SZOLGÁLTATÁSHOZ.

Javítja a kozmetikai eredményt és megelőzi a haj sérülését, töredezését.

A kémiai kezelések megváltoztathatják vagy károsíthatják a keratin szerkezetet, ami a fehérjekötések felbomlásához vezethet, és hajhullást okozhat. A POWERPLEX védi a fehérje kötéseket, javítja a korábbi kezelések által károsított hajszerkezet állapotát, és új kötéseket hoz létre az aminosavláncok között.

Nem tartalmaz: színezékeket, formaldehidet, parabéneket, valamint állati eredetű összetevőket.

AKTÍV ÖSSZETEVŐK

Powerplex Kompex
fehérje, mely könnyen behatol a hajszálakba, így erőt, fényt és védelmet ad. Csökkenti a kémiai kezelések, a környezeti igénybevétel vagy a formázás okozta károkat.

Cukor Komplex
magas kondicionáló, hidratáló és védő hatás, a teljes szőkítési folyamat során.

AQUA (WATER), HYDROLYZED VEGETABLE PROTEIN PG-PROPYL SILANETRIOL, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL.

Érdekelhetnek még…

Reset Password