fbpx

A kosár üres!

Fel

Termékeink

  /    /  DECOLORVIT  /  Eraser pigmenteltávolító, 250g

Eraser pigmenteltávolító, 250g

11,655 Ft

Ammónia mentes pigmenteltávolító

Teljes biztonság mellett távolítja el az oxidációs és direkt pigmenteket, miközben megóvja a haj szerkezetét a károsodástól

Rövid hatóidővel garantált eredményeket biztosít akár egyetlen használat után.

- +

Leírás

DECOLORVIT ERASER Ammónia mentes pigmenteltávolító 250 g

Innovatív és professzionális hajkozmetikai termék a piacon, amely eltörli a fodrászok színváltozatással kapcsolatos korlátait, valamint javítja azok lehetőségeit, minőségét és hatékonyságát. Minden típusú tartós színváltoztatás esetén, legyen az tartós hajfestés vagy szőkítés, a DECOLORVIT ERASER elengedhetetlen segítség a tökéletesen fényes és csillogó eredmény eléréséhez.

A DECOLORVIT ERASER nem „csodaszer”, de tudatos használata a gyakorlatban és hatásmechanizmusának megfelelő ismerete új távlatokat nyit meg a tökéletes hajszín elérésében, emellett új szolgáltatási lehetőségeket nyújt a fodrászok és vendégeik számára egyaránt. A kívánt hajszín vagy szőkítés eléréséhez a DECOLORVIT ERASER nélkülözhetetlen, akár extrém és erőteljes színmegváltoztatás esetén is, mert nem bontja meg a haj eredeti szerkezetét és nem érinti haj természetes pigment állományát sem.

Mitől különleges?

  • Ammónia mentes
  • Teljes biztonság mellett távolítja el az oxidációs és direkt pigmenteket
  • Folyamatos visszaellenőrzés mellett alkalmazható
  • Rövid hatóidővel rendelkezik
  • Megóvja a haj szerkezetét a károsodástól
  • Garantált eredményeket biztosít akár egyetlen használat után

Miután felvitted, folyamatosan ellenőrizd a DECOLORVIT ERASER pigmenteltávolító hatását, hiszen a hatékonysága a haj állapotától, színétől, illetve a levegő hőmérsékletétől függően változhat.

A hatóidő letelte után a folyamat nem ér véget!

Használata:

Használat közben mindig viselj védőkesztyűt! Egy tálban keverj össze 1 adag DECOLORVIT ERASER-t, 1 adag Active Use-zal (10-es vagy 20-as Vol., a haj állapotától függően), majd alaposan keverd össze a két komponenst. Ügyelj rá, hogy se a tál, sem pedig az ecset ne tartalmazzon fémes anyagokat. Vidd fel egyenletesen a száraz hajra, majd folyamatos ellenőrzés mellett hagyd hatni 10-20 percig. Ha elérted a kívánt hatást, alaposan öblítsd le vízzel, és finoman távolítsd el az esetleges maradványokat samponnal.

Kiszerelés: 250 g

 

 

INGREDIENTS
PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), POTASSIUM PERSULFATE, SODIUM METASILICATE, ISOPROPYL MYRISTATE, SODIUM SILICATE, SODIUM PERSULFATE, ISOPROPYL ALCOHOL, SODIUM STEARATE, TITANIUM DIOXIDE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, XANTHAN GUM, MAGNESIUM OXIDE, KAOLIN, SILICA, ZEA MAYS (CORN) GLUTEN PROTEIN, HYDROGENATED CASTOR OIL, CERA ALBA (BEESWAX), CETEARETH-30, TETRASODIUM EDTA, LAURYL PYRROLIDONE, SODIUM LAURYL SULFATE, DIMETHICONE.

Érdekelhetnek még…

Reset Password