fbpx

A kosár üres!

Fel

Termékeink

  /    /  COLOREVO csökkentett ammónia tartalmú festék  /  COLOREVO Vörös színek, 100ml

COLOREVO Vörös színek, 100ml

3,504 Ft

Csökkentett ammónia tartalmú, ápoló, intenzív hatású tartós krémhajfesték

Ceraflux plus® keramid technológiával és a COLOR DIFFUSION SYSTEM-mel. COLOREVO OXY-val együttesen használva garantálja a csillogó, gazdag és egymással harmonizáló színeket. Minden hajtípushoz. 100%-os őszhaj fedés.

Technikai Kézikönyv megtekintése

- +

Leírás

COLOREVO VÖRÖS SZÍNEK, 100 ml

Hosszantartó, élénk és csillogó színeket ad. COLOREVO OXY-val keverve maximális fejbőrtoleranciával rendelkezik, köszönhetően az irritációt csökkentő kamilla kivonatnak. A Ceraflux plus® egyedülálló újraépítő és szerkezetkiegyenlítő tulajdonságainak köszönhetően csökkenti a hajszálak porozitását. A COLOR DIFFUSION SYSTEM egységessé teszi a színbevonat felszívódását és elősegíti a szín egyenletes kötődését, a haj felületét pedig selymessé és csillogóvá varázsolja.

 

 

COLOREVO Vörös színek keverési aránya: 1:1.

 

Minimális hatóidő: 30 perc

 

 

Technikai Kézikönyv megtekintése

 

A hajfestési folyamat még biztonságosabbá tételéhez javasoljuk a POWERPLEX® új kötéseket képző technológia használatát. A POWERPLEX® megakadályozza a haj károsodását és töredezését. Mindössze két egyszerű lépésben új erőt és vitalitást ad a hajnak.

 

+1 Tipp: Melírfólia helyett FREE FOIL fólia helyettesítő adalékanyagot, melynek segítségével foltosodás nélkül közvetlenül egymásra rétegelheted a különböző színű tincseket 4 eltérő színmélységig.

További információk

Árnyalat

ColorEvo vörös 3.65, ColorEvo vörös 4.65, ColorEvo vörös 5.65, ColorEvo vörös 5.66, ColorEvo vörös 5.67, ColorEvo vörös 6.66, ColorEvo vörös 7.64, ColorEvo vörös 7.65, ColorEvo vörös 7.66, ColorEvo vörös 7.67, ColorEvo vörös 8.6

Érdekelhetnek még…

Reset Password