fbpx

A kosár üres!

Fel

Termékeink

  /    /  Dauer  /  BLÚWAVE 1 dauervíz normál és vékonyszálú hajra, 250ml

BLÚWAVE 1 dauervíz normál és vékonyszálú hajra, 250ml

4,219 Ft

1 – normál és vékonyszálú hajra

Kellemes illatú dauervíz a tartós és rugalmas hullámokért.

- +

Leírás

Kellemes illatú dauervíz normál és vékonyszálú hajra, a tartós és rugalmas hullámokért.

Jelenleg 3 különböző formulában érhető el:
0 – nehezen göndöríthető hajra
1 – normál és vékonyszálú hajra
2 – szőkített és festett hajra

A termék a BLÚWAVE Fix-szel együtt használva garantálja számodra a gyors és tartós eredményeket, tiszteletben tartva a hajszálak eredeti, természetes szerkezetét. A BLÚWAVE Fix stabilizált savas pH-értéke emellett segít a lúgos maradékok eltávolításában is.

 

AKTÍV HATÓANYAGOK

KERATIN AMINOSAVAK: Behatolnak a kutikulába, belülről hidratálva és megerősítve azt. Segítenek helyreállítani a hidratáltság megfelelő szintjét, amely kulcsszerepet játszik az egészséges haj elérésében.

 

 

Blúwave 1 dauervíz normál és vékonyszálú hajra használata

Vidd fel az előzőleg megtisztított, törülközőszáraz hajra, pontosan a hajcsavarók köré tekert részre! Hagyd rajta és használd a BLÚWAVE Fix-et! Várj 5 percet, azután óvatosan távolítsd el a csavarókat és használd ismét a BLÚWAVE Fix-et! Masszírozd bele a fejbőrbe! Várj újabb 5 percet, majd langyos vízzel öblítsd ki a hajat, körülbelül 3 percen keresztül.

 

 

Kiszerelés: 250 ml

 

+1 Tipp: A dauerolás folyamatának még biztonságosabbá tételéhez javasoljuk a POWERPLEX® új kötéseket képző technológia használatát. A POWERPLEX® megakadályozza a haj károsodását és töredezését. Mindössze két egyszerű lépésben új erőt és vitalitást ad a hajnak.

Érdekelhetnek még…

Reset Password